Socializare si schimb de experienta… cu miros de trandafiri

In urma cu cateva saptamani, o delegatie de femei din organizatia PSD Giurgiu a onorat invitatia colegelor din organizatia municipala Targoviste, de a face o vizita in fosta cetate de scaun a Tarii Romanesti.
Astazi, 7 iunie, in reciprocitate, a fost randul femeilor din organizatia din Targoviste sa vina la colegele lor din Giurgiu.“Este o initiativa a doamnelor din Parlament, care are drept scop o apropiere intre organizatiile de femei PSD din municipii. Am deschis aceasta actiune, care se va extinde si la celelalte organizatii. Este un bun prilej de a face un schimb de experienta intre organizatii”, a precizat deputatul PSD Giurgiu, Elena Dinu.
Marian Mina, presedinte interimar al PSD Giurgiu si presedinte al CJ Giurgiu a felicitat colegele din ambele organizatii pentru initiativa:
“Bun venit doamnelor din organizatia municipala Targoviste, o organizatie puternica si unita. Astfel de initiative sunt binevenite, si pot spune ca femeile dau suflet organizatiilor noastre. Personal, voi fi alaturi in permanenta de organizatiile de femei ale partidului si le apreciez si sustin activitatea”.
Primarul Nicolae Barbu, prezent la aceasta intalnire a dat asigurari ca organizatia municipal a PSD Giurgiu este alaturi de organizatia de femei la toate actiunile si initiativele acestora:
“Sunt convins ca va fi o intalnire fructuoasa, cand se intalnesc femeile, vorbesc, dar fac si treaba. Va felicit ca lucrati impreuna si ca punctati problemele, apoi imprumutati exemplele de buna practica”.Deputatul Carmen Holban de la organizatia de femei din Targoviste a transmis mesajul presedintelui PSD Dambovita, Adrian Tutuianu si a precizat faptul ca aceste intalniri intaresc legaturile dintre organizatiile de femei, le aduc mai multa vizibilitate si fac aceste organizatii mai puternice.
Petronela Sandulescu, presedinte al organizatiei municipale de femei Giurgiu le-a multumit colegelor de la organizatia similara din Targoviste pentru primirea calduroasa facuta in urma cu cateva saptamani.
“Va multumesc pentru primirea de la Targoviste si va garantez ca astazi, la Giurgiu vom avea o zi plina. Trebuie sa aratam ca suntem puternice!”
Aurelia Dobre, vicepresedinte al organizatiei de femei PSD la nivel national a precizat ca astazi vor participa impreuna cu colegele de la Targoviste la o sedinta de lucru la care se vor stabili actiuni commune.
Deputatul Oana Vladuca a vorbit la randul sau si a recunoscut faptul ca este pentru prima data la Giurgiu si este impresionata de primirea facuta.Presedinta organizatiei judetene de femei a PSD Giurgiu – Crina Stoianovici – s-a aratat optimista cu privire la programul vizitei colegelor din Targoviste si a precizat ca aceasta zi va fi una de succes.