Sondajul de la Colegiul National Ion Maiorescu, o nascocire a unei minti… bizare

In urma cu cateva zile, primarul Nicolae Barbu si-a exprimat dezamagirea fata de “prestatia” noului Inspector general al ISJ Giurgiu – Mirela Delea.
“Cum sa fie numit inspector scolar general, un om care nu a fost in stare sa promoveze examenul pentru functia de director al unui liceu?
Ce a facut doamna Delea dupa numire? Primul lucru a fost sa schimbe directorul colegiului Ion Maiorescu si sa renunte la acele excursii organizate de Primarie!
S-a batut moneda despre un asa-zis sondaj printre elevii de la Colegiu, care ar fi raspuns ca nu sunt de acord cu participarea la aceste excursii, iar acum nu isi asuma nimeni acel sondaj…” a declarat primarul Barbu.
N.R. Este cel putin ciudat ca aceeasi elevi „participanti la sondaj”, au fost, in ziua de 10 mai, de Ziua Regalitatii, la Palatul Elisabeta. Ceea ce ar putea releva faptul ca „sondajul” a fost o nascocire pur populista si politicianista a unei minti… bizare.
Brusc, elevii nu au mai avut de invatat pentru examene sau pentru teze si, cel mai probabil, nu au participat nici la cursuri – ziua de 10 mai fiind intr-o vineri.
Comentariile sunt de prisos…