Sotul doamnei deputat a fost revocat din functia de director al DRDP Bucuresti

Poate va intrebati cine este “sotul doamnei deputat”? Cum cine? Este fostul (de acum) director al al DRDP Bucuresti, cel care a asfaltat DN 5B (Giurgiu – Ghimpati), care a asfaltat portiunea de drum care face legatura intre Vama Giurgiu si DN 5 si toate drumurile nationale care traverseaza judetul. Este domnul DINU DANIEL AUGUSTIN. Sotul doamnei deputat, cum spuneam.
Asadar, printr-o decizie a Consiliului de Administratie al CNAIR, domnul inginer Dinu Daniel Augustin a fost revocat din functie. Zvonuri ca va fi revocat erau de mai mult de o saptamana, insa sotul doamnei deputat a fost in concediu medical, fapt care a facut imposibila revocarea acestuia.Motivul revocarii? Cel mai probabil, prea multa eficienta, prea mult asfalt sau prea multe petice… Daca ar fi lucrat, nu la CNADR, ci la vreun restaurant cu lautari, probabil ca ar fi fost revocat pentru… prea multe dedicatii.
In locul sotului doamnei deputat a fost numit de catre CA, un alt director general regional al DRDP Bucuresti – Silviu Popescu, fostul director adjunct al institutiei.
Sunt si zvonuri cum ca din aceasta cauza, ministrul Razvan Cuc, banuit ca ar fi in spatele acestei revocari, ar fi supus unor presiuni politice… sa revina la revocare. Dar, vom reveni si noi cu amanunte.

I.D.

Un comentariu

  1. Soțul doamnei va reveni la AJOFM Giurgiu de unde a mai mancat o paine buna multi ani. pana cand ii va gasi Badalau altceva.

Comentariile sunt inchise