Spectacol folcloric umanitar, organizat de TSD Giurgiu

Sensibilizati de drama prin care trece un copil de numai sapte ani – Luca Andrei Dinu – tinerii din TSD Giurgiu au organizat un spectacol umanitar la care isi dau concursul mari nume ale folclorului romanesc, sub denumirea generica: “Un sprijin pentru viitor”.
Anuntul a fost facut de catre Silviu Dumitrache – presedinte executiv al organizatiei judetene TSD, Dragos Ionescu – presedinte intermiar al organizatiei municipale TSD si Nicusor Leafu – secretar general al organizatiei judetene TSD Giurgiu.
Despre drama micutului Luca Andrei Dinu am mai scris aici (hhttp://opiniagiurgiu.ro/politica/stirea-zilei/micutul-luca-andrei-dinu-are-nevoie-de-ajutor/ttp://opiniagiurgiu.ro/politica/stirea-zilei/micutul-luca-andrei-dinu-are-nevoie-de-ajutor/), insa abia acum se face ceva concret.
Dragos Ionescu a precizat ca luca are nevoie de doua interventii chirurgicale a caror valoare depaseste 10.000 de euro, plus tratamentul medicamentos care se ridica la peste 1.500 de lire sterline
“Am hotarat sa organizam acest spectacol, pentru a strange fondurille necesare, cel putin pentru prima interventie, care va avea loc in aceste zile. Multumim tuturor celor care s-au implicat: Asociatiei “Implica-te pentru viitor”, organizatiei de femei a PSD, seniorilor din partid si presei locale… Toti ne-au dat o mana de ajutor pentru ca acest spectacol sa aiba loc si gestul nostru sa ii vina in ajutor lui Luca si familiei sale”, a declarat Dragos Ionescu.
Spectacolul va avea loc joi, 19 aprilie, in sala mare a Teatrului “Tudor Vianu”, incepand cu ora 18:00.
Accesul in sala se va face pe baza de invitatii, care pot fi ridicate de la Centrul Cultural “Ion Vinea”.
La intrarea in sala de spectacole vor fi amplasate urne, in care fiecare spectator poate dona sume de bani pentru ca Luca sa se poata face bine.Iata care sunt interpretii care vor evolua in acest spectacol, acompaniati de Ansamblul “Doina Dunarii”:
Ion Ghitulescu, Gheorghe Turda, Ion Dragan, Ruxandra Pitulice, Florin Vasilica si grupul “Teleormanul”, George Nuca, Ilie Dura, Geta Postolache, Mihai Constandache, George Rotaru, Adrian Georgescu, Reta Baltag, Natalia Albu si Adelina Gaujeneanu.
Spectacolul va fi prezentat de George Nuca si Lavinia Tarzaianu
Pentru donatii va punem la dispozitie si urmatoarele conturi ale Asociatiei – Salveaza o inima :
Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX
Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001
CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001
COD SWIFT: BTRLRO22
COD BIC: BTRL
Banca Transilvania Botosani