Start-Up Nation 2018 – Cum sa obtii o finantare nerambursabila de 44.000 de euro

Miercuri, 16 ianuarie, Primaria Giurgiu, la initiative edilului sef, Nicolae Barbu, a organizat o sesiune de informare Start-Up Nation 2018, la care au participat peste 50 de persoane interesate sa obțina o finanțare neramburabilă de 200.000 lei pentru a-si dezvolta propria afacere.
La eveniment a participat si George Brezoi – director executiv al Agentiei pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii Ploiesti, care a oferit celor prezenti, detalii despre program si a raspuns intrebarilor si nelamuririlor participantilor.
Start-Up Nation 2018 este programul de finanțare, aflat “la a doua editie”, care oferă întreprinzătorilor oportunitatea de a obtine o finantare nerambursabila de 200.000 de lei (44.000 euro) pentru a-si dezvolta propria afacere.In deschiderea sesiunii de informare, primarul Nicolae Barbu a indemnat tinerii sa aplice pentru acest program, insa i-a atentionat ca trebuie respectate si conditiile impuse pentru accesarea finantarii…
„Sunt condiții ce trebuie respectate pentru obținerea acestor fonduri, însă aceste conditii nu sunt de nerespectat. Îi îndemn și i-am îndemnat întotdeauna pe toți cei care doresc să facă ceva, să acceseze fonduri europene sau naționale. Nu este ușor să obții ceva gratuit, dar dacă pui în balanță cât ai munci ca să pui deoparte banii aceia, realizezi că merită efortul. Este adevărat că presupune muncă psihică, intelectuală, fizică, nopți nedormite, dar până la urmă 44.000 de euro nu sunt bani puțini”, a precizat Nicolae Barbu.
Directorul Agentiei pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii Ploiesti, George Brezoi le-a vorbit celor prezenti despre criteriile de eligibilitate, a precizat care este numarul celor inscrisi pana acum in program, dar nu a uitat sa ofere si exemple de bune practica, care ar putea fi aplicate si la Giurgiu.
Termenul limită pentru înscrierea în cadrul Start-Up Nation este 12 februarie 2019. Mai multe detalii privind înscrierea găsiți pe pagina web a programului –  https://startupnation2018.aippimm.ro/

Un comentariu

Comentariile sunt inchise