Surse : Marin Anton a fost demis din functia de presedinte PNL Giurgiu

In sedinta de azi a Biroului Executiv National al PNL, Ludovic Orban a propus demiterea lui Marin Anton de la sefia PNL Giurgiu, motivul fiind declaratiile pe care liderul judetean le-a facut la Giurgiu, in conferinta de presa de la sfarsitul saptamanii trecute.
Marin Anton l-a infuriat nu atat pe Ludovic Orban, cat pe cativa dintre liderii locali pe care Marin Anton i-a promovat in functii, cu declaratia conform careia, daca va fi promulgata legea amnistiei, familia domniei sale va vota cu PSD, liderul PNL Giurgiu fiind cercetat de DNA intr-un dosar de luare de mita.
Marin Anton nu a spus ca va vota el cu PSD, ci ca daca va fi promulgata legea amnistiei, va avea acasa o problema cu cei din familie, care ar putea sa voteze « macar o data » cu PSD, pentru « linistea » lui…
Sigur ca declaratia lui Anton a fost rastalmacita, el a mai spus ca, comparativ, intre Niculae Badalau si Florin Iordache, il simpatizeaza mai mult pe cel de-al doilea.
Nu spunem ca Marin Anton a fost sau este vreun sfant (chiar si el a spus asta de mai multe ori), dar motivul demiterii este unul pueril si cel mai probabil este vesnica mancatorie din filiala PNL Giurgiu.

UPDATE: Surse din staff-ul PNL central au precizat ca presedintele PNL Giurgiu, Marin Anton nu a fost exclus inca din PNL, insa acest pas ar fi inevitabil si se va produce in urmatoarea sedinta a Biroului Executiv National.