SURSE: Seful Politei Rutiere din Giurgiu – dosar penal pentru ucidere din culpa si braconaj – Au fost date publicitatii si numele celor implicati in incident

politist-rutiera1-480x300Conform presei centrale (informata de birourile de comunicare ale institutiilor din Giurgiu cu mult inaintea presei locale), seful Politiei Rutiere din Giurgiu s-a ales chiar in zilele de Craciun cu un dosar penal, fiind acuzat de ucidere din culpa, braconaj si nerespectarea regimului de arme si munitii. Cel putin asa pretind “sursele judiciare” ale presei centrale.
Desi biroul de presa al Politiei din Giurgiu trimite catre presa locala comunicate cu toate gainariile posibile, nu s-a trimis niciun comunicat care sa prezinte si acest caz, desi “intamplarea” a avut loc in seara de Ajun de Craciun…
Asadar, seful Poliţiei Rutiere din Giurgiu împreună cu alte două persoane au plecat la vânătoare în seara de Ajun pe un lac din apropiere de Giurgiu.
Potrivit surselor judiciare, din anumite motive, încă necunoscute, barca s-a răsturnat, iar o persoană nu a supravieţuit si a fost găsită abia astazi (26 decembrie).
Conform sursei citate, cei doi care au asitat la incident au fost testaţi şi consumaseră băuturi alcoolice.
Şeful poliţiei rutiere s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor şi muniţiei dar şi braconaj.

https://www.realitatea.net/eful-poli-iei-rutiere-din-giurgiu-dosar-penal-pentru-ucidere-din-culpa_2129382.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb

N.R. – Update:
Presa centrala a dat publicitatii si numele celor implicateiin acest incident tragic:
Este vorba despre Mihai Tache, seful Biroului Rutier de la Poliția Municipiului Giurgiu, care este cercetat penal, alaturi de un subofiter de la Jandarmeria Giurgiu – Florin Bibiță.
Cei doi, impreuna cu un fost taximetrist si sofer de TIR, Gheorghe Guta, au plecat cu barca la pescuit, pe un lac din localitatea Oncesti (lac format pe o exploatatie de balastiera) si care apartine sefului de la Rutiera.

Un comentariu

  1. Acest nene plin de fumuri si figuri ar merita cu varf si indesat cativa ani la mititica,dar va scapa basma curata,tot mortul e de vina ca de obicei

Comentariile sunt inchise