Tara fierbe, Giurgiu doarme

GR 1In sfarsit, astazi Giurgiu ar fi trebuit sa iasa de sub anestezie si sa intre in circuitul capitalelor de judet. Adica sa ceara in piata publica portia de respect si ratia de normalitate. Ca de obicei insa, Giurgiu a fost atipic.

GR 2Pe facebook a fost lansat un apel pentru proteste si… cereri de demisii, la ora 17:00, in fata teatrului Tudor Vianu. A urmat un alt apel pentru ora 19:00 in parcul Mihai Viteazu. Cumulat, la cele doua „manifestari” au participat circa 30 de giurgiuveni. Iar jumatate au fost jurnalisti din presa locala. Un sfert au fost politistii, sereistii si jandarmii undercover, asadar au ramas vreo 10 giurgiuveni care spargeau seminte, fumau si spuneau bancuri.

Gr 3Asta mi-a adus aminte de o anecdota…

La cateva zile dupa atentatul din 11 septembrie 2001, un taran cosea iarba de pe pajistea dintre doua blocuri din Bucuresti. La un moment dat, un deltaplanist a pierdut controlul aparatului si s-a izbit de balconul de la etajul II al unui bloc. Taranul a lasat coasa jos si a zis cu naduf: „Tara de rahat, atentate de rahat”.

Se potriveste exact la „protestele” de astazi din Giurgiu. Un oras care ar vrea sa fie la nivelul celorlalte capitale de judet. Lipsesc insa oamenii.

5 comentarii

  1. Ei nu s-au trezit pentru astia de pe plan local, care isi bat joc de ei, si vreti sa se trezeasca pentru altii?

  2. Mihnea asa zis BOU ERESCU..Vezi ca prin commentul tau jignesti o comunitate intreaga…Asa ca cereti iertare Giurgiuvenilor pana nu ti-o iei pe cocoasa cand mai vi si tu pe la oras(cum se zice la voi la tara)..Nu uita ca mai sunt 6 luni si veti veni sa cersiti voturile giurgiuvenilor…SOROS inca nu a ajuns si prin Gr…Asa mai taci draq din gura si schimbati nikul ca nu te reprezinta.

Comentariile sunt inchise