Toma Petcu (ALDE) : Mai multi „băsiști” in PSD Giurgiu decat in ALDE

Cutremurul provocat de declaratia facuta joi in conferinta de presa de senatorul Niculae Badalau la adresa partenerilor de coalitie de la ALDE a inceput sa provoace replici.
Vineri, in cadrul unei conferinte de presa, deputatul Toma Petcu, presedinte al organizatiei ALDE Giurgiu a oferit presei o declaratie transanta, care nu are insa darul de a linisti “apele” tulburate de senatorul social democrat.
Va reamintim ca Niculae Badalau, afectat vizibil de faptul ca senatorii ALDE nu au votat proiectul de lege pentru trecerea Baltii Hobaia in administrarea Consiliului Judetean, a declarat ca acestora trebuie sa le fie rusine si ca domniei sale ii este din ce in ce mai greu sa administreze judetul impreuna cu ALDE, care incepe sa devina nefrecventabil din cauza “tinichelelor basiste” si “lipitorilor” din acest partid.
“Domnul Badalau nu trebuie sa uite ca eu am fost printre putinii lideri locali care i-a recunoscut public meritele, cand domnia sa pierduse totul (si functia de presedinte executiv al PSD si cea de vicepresedinte al Senatului), intr-o perioada in care ceilalti se fereau si sa ii pronunte numele domnului senator.
Raman consecvent si spun ca orice neintelegere ar fi trebuit sa fie discutata si transata in Coalitie, nu in conferinte de presa, cu acuzatii gratuite.
Domnul Badalau nu a discutat cu mine sau cu altcineva din partid despre initiativa domniei sale, asa cum era firesc, iar colegii din Senat au avut ca argument un aviz negativ (consultativ) al Comisiei de amenajare a teritoriului.
Domnul Badalau ar trebui sa se uite mai cu atentie in jurul sau si sunt convins ca va gasi foarte aproape de domnia sa, cel putin 2 sau 3 “basisti” care ocupa functii in administratia publica centrala chiar cu sprijinul domniei sale.
Pot compara oricand biroul de conducere al ALDE cu cel al PSD si va garantez ca vom gasi la PSD mai multi basisti. Oricum, biroul de conducere ALDE este calitativ superior celui social democrat”, a declarat deputatul Toma Petcu.

2 comentarii

  1. Acest carnat pansat se crede mare politician!O sa vedem la urmatoarele alegeri,adevarata lui valoare!

  2. Primul pdl-ist este MINA Marian – dl Poteras poate sa confirme ….cameleonul Elena Dinu…Pld istul….Pdl-istul Andrei Alexandru…..etc…etc….o declaratie neinspirata a Bolintineanului….nesiguranta isi spune cuvantul….

Comentariile sunt inchise