Toma Petcu: “Daca se deterioreaza relatia dintre Dragnea si Badalau va fi foarte rau pentru judetul Giurgiu”

Toma PetcuIntrebat de jurnalisti cum comenteaza relatiile tensionate din PSD in general si relatia dintre Liviu Dragnea si Niculae Badalau in mod special, fostul ministru Toma Petcu (ALDE) a declarat:
“Era foarte important pentru judetul nostru sa avem ministri in Guvernul Romaniei… La fel de important cum este ca seful PSD sa aiba relatii bune cu sefii de filiale.
Dupa framantarile interne din PSD, sper ca judetul Giurgiu sa nu aiba de suferit… Este foarte important sa se mentina ritmul de investitii in judet… Repet, sper sa se rezolve tensiunile dintre Dragnea si Badalau, altfel va fi foarte rau pentru Giurgiu” a spus Toma Petcu.
Intrebat care sunt relatiile domniei sale cu deputatii Razvan Cuc si Andrei Alexandru si daca acestia “au locul rezervat” in ALDE Giurgiu, Toma Petcu a ptrecizat ca cei doi pesedisti nu si-au manifestat niciodata dorinta de a intra in ALDE…
“Ultima discutie cu Razvan Cuc si Alexandru Andrei am avut-o inainte de sarbatorile de iarna din 2017”.

2 comentarii

  1. acest pachiderm nu avea nicio treaba cu energia si nici cu politica,norocul lui s-a numit lucian iliescu,iar dupa ce a tradat mana lui tatuca,a trecut de partea penalului tariceanu,unul din cei doi gropari ai romaniei…pe scurt,acest petcu este unul din multii incompetenti care doar profita de pe urma pilelor,daca il scuturi putin vei realiza ca nu stie nici tabla inmultirii

  2. Să fim serioși. ”Intoarcerea” lui petcu acasa nu tine nici de sanatate nici de familie. ipochimenul asta a dat cu bata in balta rau de tot in sistemul energetic, iar lucrul asta il vedem deja in facturi. Acest individ a pus pe butuci tot ce a condus pe la Giurgiu: Scaep, SV Lotus si chiar PNL. Omul asta doar vorbeste foarte cursiv, in rest nu face nimic – e gol pe dinauntru!

Comentariile sunt inchise