Ultimele pregatiri pentru Zilele Recoltei si inaugurarea oficiala a Pietei de Gross pentru Peste

pregatiri 1Abundenta si preturi mai mici la Zilele Recoltei, acestea sunt asigurarile pe care ni le-au dat organizatorii evenimentului. In aceste momente se fac ultimele pregatiri, astfel ca sambata si duminica giurgiuvenii sa se poata aproviziona cu fructe, legume si cu peste. Si-au anuntat prezenta si au rezervat standuri la eveniment producatori de legume si fructe din zece localitati din judet. De asemenea, firme de renume din Giurgiu – producatoare de produse agroalimentare si-au rezervat standuri din vreme. In ce priveste standurile care vor comercializa peste, si acestea sunt mai multe ca in anii trecuti. Proprietarii de crescatorii de peste si cei care pescuiesc pe Dunare vor comercializa produsele in standuri special amenajate, cu specificatia ca pestele comercializat va fi din specii diverse si ca pretul va fi unul mai mic decat pretul obisnuit pe piata agroalimentara.

pregatiri 2Si comerciantii de legume si fructe au dat asigurari ca preturile pe care le vor practica in aceste doua zile (3 si 4 octombrie) vor fi mai mici decat cele de pe piata obisnuita.

pregatiri 3Daca intr-adevar asa va fi vom afla sambata la ora 10:30, cand se vor deschide official atat Zilele Recoltei, in parallel inaugurandu-se si Piata de Gross pentru Peste – o investitie a municipalitatii pe fonduri europene.