Un trasnet a oprit pentru o jumatate de ora statia de pompare Zavoi si a creat haos in trafic

Circa o ora si jumatate si-a facut de cap Sfantul Ilie in municipiul Giurgiu, suficient cat sa dea peste cap traficul rutier si sa bage apa in mai multe curti si locuinte.
In intersectiile principale (sensul giratoriu de la Primarie, sensul giratoriu Caprioara, Zona Turn – Teartul Tudor Vianu) dar si pe strazile care nu sunt in panta, apa a depasit 20 de centimetri. De remarcat ca „din cer” au cazut peste 35 de litri/metru patrat.La sensul giratoriu de la Gara, in timp ce inca mai turna cu galeata au intervenit pompierii cu o motopompa.
Administratia publica locala a precizat intr-un comunicat ca stația de pompare Zăvoi a fost afectata la începutul furtunii de descarcarile electrice și alimentarea cu curent electric a fost întreruptă mai bine jumătate de ora, motiv pentru care mare parte a orașului este afectata.Statia deserveste o zona mare de pompe, aflate in centrul orasului, in cartierul Tineretului, strada Mihai Viteazu, etc.
In aceasta vara, aceasta este prima ploaie care creeaza probleme serioase autoritatilor, care s-au mobilizat pentru a remedia situatia.