Unitatile de invatamant din municipiu, pregatite pentru inceperea anului scolar

Primaria municipiului Giurgiu a publicat recent un “grafic” al stadiului lucrarilor care se fac in unitatile de invatamant din municipiu, din care reiese ca pana in 10 septembrie, in toate scolile si gradinitele lucrarile de modernizare si igienizare vor fi finalizate.
Pentru impulsionarea lucrarilor, primarul municipiului, Nicolae Barbu, insotit de specialisti din aparatul propriu a efectuat vizite saptamanale inopinate la fiecare unitate de invatamant.
Iata care era situatia lucrarilor la data de 1 septembrie 2018
– Colegiul National Ion Maiorescu: A fost livrat in intregime mobilierul scolar; lucrarile de reparatii sunt aproape finalizate, a fost curatata si amenajata curtea colegiului. Mai sunt retusuri de efectuat la curatenia interioara.
– Liceul Tudor Vianu: A fost inlocuit parchetul intr-o sala de clasa; a fost finalizata curatenia interioara.
– Liceul Nicolae Cartojan: S-a finalizat igienizarea si curatenia interioara.
– Liceul Ion Barbu: S-au preluat prin transfer si s-au amplasat in salile de curs, 90 de banci scolare; Iigienizarea si curatenia interioara sunt in curs de finalizare.
– Scoala Gimnaziala Savin Popescu: Mobilierul scolar a fost livrat si amplasat in salile de curs; Curatenia interioara este in curs de finalizare.
– Colegiul Tehnic “Viceamiral Ioan Balanescu”: Lucrarile se afla in plina desfasurare.
– Seminarul Teologic Ortodox “Teoctist Patriarhul”: Lucrarile pentru curatenia interioara sunt in curs de desfasurare.
– Scoala Gimnaziala de Arta “Victor Karpis”: Se efectueaza reparatii la instalatia de la subsol; Se schimba gresia si faianta la baie; Curatenia interioara in curs de finalizare.
– Scoala Gimnaziala “Sfantul Gheorghe”: Curatenia interioara este in curs de finalizare.
– Scoala Gimnaziala “Mircea cel Batran”: Reparatiile exterioare sunt in curs de finalizare; Curatenia interioara, in curs de finalizare;
– Şcoala Gimnazială NR.3: Curatenie interioara în curs de finalizare.
– Şcoala Gimnazială ” Mihai Eminescu”: Curatenie interioara în curs de finalizare.
– Şcoala Gimnazială Nr.5: Parchetul a fost şlefuit şi lăcuit; Curatenie interioara în curs de finalizare.
– Şcoala Gimnazială Nr.7: A fost achiziţionat mobilierul scolar; Lucrările de reparaţii în curs de executare.
– Şcoala Gimnazială nr.10: S-au executat reparatii la fatada salii de sport; Curatenie interioara în curs de finalizare.
– Grădiniţa cu pr. Prelungit „Prichindeii”: S-au achizitionat 150 de scaunele de gradinita; S-au finalizat reparatiile la instalatia termica si acoperis; S-a achizitionat si montat aerul conditionat.
– Gradinita cu program normal nr. 6: S-au achizitionat 100 de scaunele; S-a finalizat curatenia interioara si exterioara.
Grădiniţa cu pr. Prelungit „Scufiţa Roşie”: S-a achizitionat mobilier pentru holuri; Se efectueaza reparatii.
– Grădiniţa cu pr. prelungit „Căsuţa Fermecată”: S-au achiziţionat 224 scăunele grădiniţă; S-a achizitionat mobilierul necesar pentru bucatarie si holuri; S-au finalizat reparatiile exterioare.
– Grădiniţa cu pr. Prelungit „Dumbrava Minunată”: S-au achizitionat 275 scăunele grădiniţă; S-au finalizat lucrarile de reparatii si vopsitorie la acoperis; Curatenie interioara în curs de finalizare.
– Gradinita cu program normal nr. 7: S-au finalizat lucrarile la scara interioara; Curatenia interioara este in curs de finalizare si a ramas doar sa se monteze geamurile.
– Grădiniţa cu program normal nr.8 Gorneni: Curatenia interioara este in curs de finalizare;
– Gradinita Caramidari: Sunt in curs de realizare reparatiile la instalatia termica; Curatenia interioara este in curs de finalizare.

Comentariile sunt inchise