USL Giurgiu se rupe de la Bolintin… la vale

Duminica dupa amiaza, la noul sediu central PSD Giurgiu – Bolintin Vale – adica “acasa” la Niculae Badalau, a avut loc o sedinta despre care s-a dus deja buhul.
Toti primarii pesedisti au avut “dispensa” sa participle la intalnirea cu pricina, care seamana mai degraba a razmerita, si care poate rupe fragilul fir in care se mai tine USL.
Nemultumiti de faptul ca Lucian Iliescu (PNL) “le-a furat” sase comune – Baneasa, Ulmi, Hotarele, Heresti, Malu si Oinacu, pesedistii au hotarat in intalnirea de duminica sa isi puna candidati in toate localitatile. Mai mult de atat, surse din interiorul PSD ne-au informat ca s-a propus si s-a aprobat ca PSD Giurgiu sa isi desemneze candidati proprii la Consiliul Judetean si Primaria municipiului Giurgiu.
Propiunerea a venit de la primarul din Buturugeni, si a fost imbratisata de toti ceilalti.
S-au aruncat cuvinte grele si spre conducerea centrala PSD, vizat fiind Victor Ponta, printe cei mai vocali primari, numarandu-se Gheorghe Dorobantu (Baneasa) si Ion Marzac (Malu).
Ramane de vazut care va fi pozitia adoptata de Bucuresti, in situatia data, o “impacare” intre beligeranti fiind doar de conjunctura.