Vasile Mustatea isi demoleaza fostul coleg din PNL – deputatul Teodorescu

V.MustateaDeclaratia deputatului Ioan Viorel Teodorescu, in care il face vinovat de plecarea (prima plecare) din PNL pe Vasile Mustatea a starnit reactia acestuia din urma. Fostul presedinte CJ ne-a sunat pentru un drept la replica dur la adresa fostului sau coleg de partid.
Vasile Mustatea aduce acuzatii grave la adresa lui Teodorescu, despre care spune ca nu ar fi ajuns parlamentar fara sprijinul considerabil al unor membri de partid si al lui personal…
“Domnul Teodorescu sa nu uite ca fara mine si Toma Petcu nu reusea niciodata sa ajunga deputat. Sa nu uite ca in ziua alegerilor din 2012 nu am stat decat pe colegiul lui si primeam telefoane de la conducerea judeteana a PNL Giurgiu sa il las sa piarda, sa nu ducem un prost in Camera Deputatilor.
Mai mult de atat, in noaptea alegerilor am dus o lupta teribila – cred ca isi aminteste – la Casa Romaneasca… Daca nu eram acolo, nu ajungea deputat, ci ar fi iesit Cantaragiu de la PDL.
Dumnealui face niste declaratii periculoase pentru el… Daca accept ideea ca a plecat din cauza mea de la PNL si a ajuns la PLR (actualul ALDE), de la ALDE de ce a plecat la UNPR? Are cumva alte probleme?
L-as intreba, si astept un raspuns de la domnul Teodorescu: a vrut el sa mearga la ALDE? Iar acum a ajuns la PNL, pentru ca nu avea loc de mine la ALDE?”, a declarat Vasile Mustatea pentru Opinia.
N.R. In conferinta de presa de la sediul PNL, deputatul Teodorescu a precizat ca plecarea domniei sale din PMP (dupa fuziunea cu ce mai ramasese din UNPR) a fost o hotarare proprie, luata cu doua saptamani inainte de a fi ejectat si inlocuit de Radu Popa.
Am facut aceasta precizare pentru a arata ca deputatul nostru a avut un parcurs sinuos in politica locala…

Un comentariu

  1. Băi, deștepților, de ce nu va invitați voi la o cafea, la Grecu de exemplu, sa va spuneți în față, bărbătește, ce părere aveți unul despre celălalt? De ce va spălați rufele murdare în public, angrenand în aceasta dispută de doi bani și PARTIDUL care v-a făcut oameni, pe fiecare în parte și pe amândoi la grămadă?
    Asta e mojicie, de care vad ca dau dovada si alti fraieri care inca sunt pe functii in PNL.
    Chiar credeți ca interesează pe cineva accesele voastre de orgoliu, al fiecăruia dintre voi, în parte și al tuturor, la grămadă?
    Ah, bătrâne PNL, ce vipere ai crescut (si continui sa cresti…) la sânul tău călduț! ….

Comentariile sunt inchise