Vasile Mustatea – liberal… de ALDE

V.MustateaCalin Popescu Tariceanu si Toma Petcu au impuscat doi iepuri dintr-un singur foc. I-au luat in ALDE, la pachet, pe Alexandru Vladu si pe Vasile Mustatea. Daca motivele lui Vladu le-am aflat (« executia » din PSD), Vasile Mustatea a avut un discurs aproape asemanator, din care am inteles ca nu este meritat de ce a mai ramas din PNL Giurgiu. Asa ca s-a hotarat sa vina langa formatiunea condusa de Toma Petcu.
« pentru mine, ziua de astazi a fost una deosebita. A fost o onoare sa ii primesc la Consiliul Judetean pe cei doi copresedinti ALDE (Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin – N.R.).
Astazi am luat hotararea sa devin membru ALDE si in perioada urmatoare voi face demersuri in acest sens. Oricum eram intr-o situatie paradoxala: filiala PNL Giurgiu m-a exclus, iar la centru sunt inca vicepresedinte. Desi inca de acum trei luni am facut demersuri pentru clarificarea acestei situatii, nu am primit niciun raspuns.
Am hotarat sa plec acolo unde sunt dorit ». a declarat Vasile Mustatea.
Asadar, ceea ce se preconiza cu mai mult timp inainte s-a intamplat deja : Vasile Mustatea ramane liberal… de ALDE.

3 comentarii

  1. Domnilor, jignirile nu rezolva nimic. De rezolvat am putea sa-i rezolvam civilizat la vot. Analizati si veti ajunge la concluzia ca acest ALDE-GIURGIU prin reprezentantii cu care defileaza este cel mai toxic si „incoruptibil” partid. Aici veti intilni tradatori politici de profesie care de ani buni au dovedit ca trudesc doar pentru binele lor personal.

  2. Bai Vasile, mai știu eu un loc unde ești foarte, foarte dorit. Dacă ți-l spun, te duci? Atunci, du-te-n….
    (Ah, bătrâne PNL, ce vipere ai crescut la sânul tău călduț…)

    1. BAI Liberal Get-Buget
      nu vrei sa mergi tu in locul lui vasile mustatea, ca la cat de prost esti nu se supara nimeni daca pleci acolo… du-te-n tu

Comentariile sunt inchise