“Vaya con Dios”, Nicusoare!

nicusorExpresia (dintre ghilimele) nu ne apartine, ci este oftatul de satisfactie si… usurare al presedintelui Consiliului Judetean, Marian Mina, in momentul in care consilierul judetean Nicusor Iacob (PNL) era… cu mana pe clanţa. Pe clanţa de la usa salii de sedinta a CJ.
Nicusor Iacob a intrat linistit in sala de sedinta. Marian Mina a prezentat punctul unu (care s-a votat – l-a votat chiar si Nicusor Iacob!), insa la punctul doi, pe colegul liberalului – Florian Velicu – l-a indemnat Michiduta sa intrebe de ce Iacob nu a fost convocat la sedinta…
Raspunsul a venit prompt de la Marian Mina:
“Pentru ca validarea mandatului domnului Nicusor Iacob a fost atacata in contencios administrativ de catre Institutia Prefectului”…
In timp ce isi lua băgăjelele, Nicusor Iacob a protestat si a spus ceva referitor la instanta… Moment in care, presedintele CJ a devenit monumental… de sentimental si i-a transmis consilierului PNL – cu piosenia unui credincios practicant… ortodox – “Vaya con Dios” (Mergi cu Dumnezeu – N.R.).
In final, Marian Mina a si tradus expresia, dezvoltand-o:
“Apreciez ca baiatul asta nu mai e consilier. Nu ne mai jignim in sedinte si acestea se pot desfasura in conditii normale”.
N.R. Daca Nicusor Iacob ar fi avut prezenta de spirit, s-ar fi uitat (din cadrul usii) peste umar si i-ar dat presedintelui CJ replica deja consacrata: “I’ll be back”