Victime colaterale la PSD Giurgiu

Victime colaterale la PSD Giurgiu
Victime colaterale la PSD Giurgiu

In PSD Giurgiu s-a intalnit hotul cu militianul. Fiecare incearca sa sape pe fiecare. Unii cu sapaliga, altii cu „geondiruri”, altii cu plugul de lemn – dupa posibilitati.
Sunt si din cei care nici unghii nu mai au, asa ca sapa cu… gura.
Cine pe cine sapa? Nimeni nu stie inca. Cine-i cu politistul bun si cine cu ala rau…
Ionel Dinu: si victima, si calau. Depinde din care parte privim. El este unul dintre cei care l-au sapat pe Niculae Badalau in urma cu cativa ani. Acuma este un fel de Sfantu’ Gheorghe, cu lancea in mana, incercand sa sfarame balaurul portocaliu, al carui urmas este… Este de notorietate faptul ca l-a adus pe Niculae Badalau, din nou, pe poarta mare a cetatii. Dar la fel de cunoscut este faptul ca s-a intalnit la ceas de seara cu Lucian Iliescu, punand la punct o potentiala tradare a lui Badalau.
Aurelia Dobre. O femeie „de treaba”. „Mamitica” cea care punea suflet, si mai ales alimente in pachetele pentru saraci, in preajma sarbatorilor mari (din Paste in Craciun). A contribuit cu brio la „daramarea” lui Badalau. Dar l-a primit cu bratele deschise acum, la revenire.
Tudorel Tone. A ajuns pe functia de vice al CJ in urma protocolului de dupa alegerile din 2008. Negociat de Badalau cu… Iliescu. L-a renegat o perioada pe „Nae”, iar acum, spune el, este „trup si suflet” cu noua echipa.
Cristian Stenghel. Pensionar de lux. Nu urmareste decat o functie care sa-i permita sa aiba activitate, pentru a intarzia instalarea alzheimer-ului. Daca e si platita, cu atat mai bine.
Cristian Marciu. Aspirina partidului. A lucrat si el – niciodata pe fata – pentru indepartarea lui „Naica”. Acum vrea sa intre din nou in jocurile politice. Un santier in plus nu strica, nu-i asa?
Toti au un numitor comun. Au lucrat impotriva lui Badalau. Si Badalau stie asta. Unii mai lucreaza si acum. Altii sunt „sedati” de repeziciunea cu care se deruleaza evenimentele si nu pricep mare lucru.
Nici Badalau nu sta cu mainile in san. Treptat, toti cei enumerati vor fi indepartati, aruncati peste bordul PSD.
Cine pe cine sapa in PSD Giurgiu? Si cat are de castigat partidul?
Unii dintre ei isi merita soarta. Altii sunt victime colaterale… Va lasam pe voi sa judecati… care pe care. Cine va fi calaul si care vor fi victimele.

3 comentarii

  1. FLOREA TREZESTETE CHIAR NU ITI DAI SEAMA CA ILIESCU ITI DA PREA PUTIN IAR TU FACI PREA MULT PENTRU EL,SI MAI TINE CONT EL NU ITI DA DIN BUZUNARUL LUI SI DIN CIOLANUL PRIMARIEI CARE ESTE AL TUTUROR SI ESTE NORMAL CA PE FIECARE CETATEAN SA-L SERVEASCA CU PRIORITATE I-A INCEARCA SA-TI IMAGINEZI UN PRIMAR AL TUTUROR GIURGIUVENILOR NU NUMAI A LUI GADEA,TEODORESCU,BUTOANE FICLEANU SI INCA CATIVA

  2. Bre, daca spuneai ca Dinu s-a întâlnit cu Merkel era mai verosimil, dar să spui că s-a întâlnit cu Lucian Iliescu? Chiar ne iei de naivi.

Comentariile sunt inchise