Vineri 13, ceasul rau/pisica neagra pentru liderul PNL Giurgiu si directorul DJT, Marius Olteanu

In dupa amiaza zilei de 13 iulie (vineri), pe DJ 401, in apropierea localitatii Heresti a avut loc in incident cu cantec, care s-a lasat cu o plangere penala si o ancheta a politistilor.
Un camion incarcat cu grau al unei firme detinuta de familia liderului PNL Giurgiu – Marin Anton – a fost oprit de o echipa formata din angajati ai Directiei Judetene de Transport (DJT) Giurgiu, echipa coordonata la fata locului chiar de directorul DJT, Marius Olteanu.La cantarire, cei de la DJT au constatat ca greutatea incarcaturii este mai mare cu peste 10 tone fata de greutatea admisa pe acel tronson de drum.
Imediat, la fata locului a aparut un autoturism de teren care ar fi avut la volan pe managerul firmei transportatoare, care ar fi avut o tentativa de a trece peste angajatii DJT.
Tot filmul actiunii a fost inregistrat cu telefonul mobil de un angajat al DJT, ulterior filmarea ajungand la postul Antena 3.Marius Olteanu a declarat pentru Antena 3 ca niciodata nu s-a mai confruntat cu o asemenea situatie si ca actiunea de vineri dupa amiaza a avut un rol preventiv si informativ…
“Pentru transportul agabaritic sunt autorizatii speciale de transport pe care le elibereaza Directia Judeteana de Transport din cadrul Consiliului Judetean Giurgiu. Actiunea noastra a fost mai mult pe preventie si informare – sa le spunem soferilor ca se pot elibera autorizatii speciale, sa putem colecta si venituri la bugetul CJ, din care sa putem efectua lucrari de intretinere la drumurile judetene. Domnul Anton a spus ca aceasta actiune este tendentioasa, insa nu este adevarat, nici nu stiam ca sunt camioanele domnului Marin Anton, nu a fost un control directionat. Dar la camionul firmei domnului Anton a fost depasita greutatea cu 10,5 tone, o depasire semnificativa.
In urma hotararii colective am depus o sesizare si o plangere penala impotriva managerului de transport si sper ca organelle abilitate sa ia masurile de rigoare”, a spus directorul DJT Giurgiu.
La randul sau, Marin Anton, sosit la fata locului a declarat pentru acelasi post de televiziune ca oprirea camionului firmei in care fiul sau este actionar a fost abuziva si… cu dedicatie.
„Atâta timp cât mașina pleacă din câmp legal fără a avea bon de cântar, nimeni nu știe ce cantitate se află în camion în acel moment. Domnii de la CJ Giurgiu, au făcut un abuz extraordinar, știind probabil că sunt mașinile mele”, a spus Marin Anton.

(Foto – capturi Antena 3)