Vrabia malai viseaza si liberalii… procente

pnl-grCampania pentru alegerile parlamentare naste declaratii dintre cele mai bizare si umfla tarata in muschii politicienilor.
Intr-o recenta conferinta de presa, presedintele PNL Giurgiu, Gheorghe Stefan a declarat ca pentru parlamentarele din aceasta iarna isi doreste sa treaca de 30%, astfel incat sa obtina doua mandate de deputat si unul de senator.
La randul sau, Marian Maroiu – al doilea pe lista PNL pentru Camera Deputatilor s-a avantat si mai mult… in procente si a spus, citam, “Pe 11 decembrie cred si sper in 35%. Va fi o toamna agitata. PNL va obtine trei parlamentari”.
Daca aceste declaratii ar fi fost facute acum 5 ani ar fi fost perfect… bazate si ar fi produs fiori reci pe spinarea pesedistilor. Acum, doar o minune sau DNA-ul mai pot produce ceea ce spera liberalii, daca punem in balanta si rezultatele de la ultimele patru campanii electorale.
Iar daca raman aceeasi doi “B” ai strategiei de campanie – Boerescu si Beianu, si daca isi vor pune aceeasi amprenta pe mediul virtual, rezultatele vor fi mai mult decat previzibile.

Un comentariu

  1. Poate să obţină între 3,5 şi 13,5%!!!Mai mult în niciun caz!Cu cine să facă mai mult de un deputat, poate nici atât, cu pedelistul Ghe. Ştefan la timona pnl Giurgiu ? Sau cu pesediştii din pnl? Pedeliştii ne-au furat din salarii şi pensii! Cu arogantul, coruptul şi agresivul de Măroiu? PNL = PDL + PSD = PARTID CORCITURĂ = PARTID AMALGAM = ALIANŢĂ DE CONJUNCTURĂ, NU PARTID.

Comentariile sunt inchise