Ziua Recoltei – Piata Centrala, gazda “Toamnei giurgiuvene”

Primaria Municipiului Giurgiu si Directia pentru Agricultura Judeteana Giurgiu invita toti giurgiuvenii sa participle miercuri, 10 octombrie, ora 10:30, in Piata Centrala la evenimentul ”Toamna giurgiuveana”, eveniment organizat cu prilejul ”Zilei nationale a produselor agroalimentare romanesti”.
Daca organizatorii evenimentului sunt Directia Agricola si Primaria Giurgiu, gazda primitoare va fi Piata Centrala, care pune la dispozitie spatiul din parcarea adiacenta dar si halele pentru Ziua Recoltei.
Producători autohtoni din judetul Giurgiu dar si din alte regiuni ale tarii isi vor expune produsele spre vanzare, prin acest eveniment dorindu-se promovarea produselor obtinute pe teritoriul Romaniei.
“Ziua Nationala a produselor agroalimentare romanesti” (Ziua Recoltei “pe rit vechi”) va fi marcata in toata tara prin organizarea de programe si manifestari educative, de voluntariat, cu caracter social si stiintific, consacrate promovarii produselor agroalimentare romanesti si castigarii increderii consumatorului, in conformitate cu prevederile Legii 168/2017.
Asadar, giurgiuvenii sunt asteptati la sarbatoarirea acestei zile, pentru a profita de cele mai bune preturi si de cele mai bune si proaspete produse de sezon.