Ziua României văzută din alt (j)unghi

Daca uneori ochii iti joaca feste si nu sesizeaza nuante, sau creierul proceseaza greu imaginile, nu acelasi lucru se poate spune despre obiectivul aparatului de fotografiat.
Manifestarile de Ziua Nationala au dat prilejul politicienilor sa se intalneasca, indiferent de optiunea politica sau de frustrarile doctrinare adunate in timp. Unii au reusit sa zambeasca, altii nici n-au facut eforturi in acest sens…
Iata cateva dintre “constatarile” aparatului foto:
1. Daca domnii sunt imbracati elegant, nu acelasi lucru se poate spune despre inca prefecta Lavinia Crisu. La paltonul rosu purtat de doamna respectiva, esarfa ar fi putut fi de o alta culoare, complementara. Ca sa nu mai vorbim de pantaloni si de cizmele “de calarie”, care n-aveau ce cauta la un astfel de eveniment.2. Multi au fost, putini au (mai) ramas. Grupul parlamentarilor PSD Giurgiu s-a redus la doi: un senator si un deputat. Din 5. La depunerea de coroane s-a putut constata cat s-a rarit PSD-ul.3. Gogu Motan pare zgribulit si impovarat de ganduri, Lavinia Crisu priveste in gol… Deh, nostalgii. Dar personajul din dreapta imaginii pare ca urmareste cu atentie si stie sigur care-i problema celor doi. Si nu se poate spune ca nu se bucura…4. Cine duce coroana PSD-ului? “Inaintemergatorul” Gigi Oprisan!5. Lipsa de fair play la PNL. La depunerea de coronae (unde am remarcat doar organizatia municipala) doi candidati la fotoliul de primar au incheiat plutonul. La oarecare distanta… Nu avem inca informatii daca “au fost lasati” la urma sau “asa a vrut muschii lor”. Oricum, pe unul din ei – Anghelescu – il regasim mai tarziu la taranistii din USR Giurgiu.6. Nu-i asa ca USR-istii din Giurgiu, sau taranisti (ce-or fi ei) seamana mai degraba cu o trupa de “roakeri”?7. Nu stim ce se intampla cu primarul Barbu in timpul discursului lui Marian Mina: ori il busea rasul, ori dadea sa stranute, ori nutrea vreun sentiment de… ce exprima fata lui.8. Momentul “gatirii” in chef Nicolae…9. Sa ne punem bine si cu intermediarii Domnului…10. Anghelescu, unul din candidatii PNL pentru Primaria Giurgiu, la o runda de negocieri cu taranistii de la USR. Nu ca ar fi singura, dar e ultima pe anul asta.

Un comentariu

  1. Au mai fost si alte momente jenante pentru asa-zisii politicieni, dar ati prins esentialul !!! Inca o dovada ca pozitia de „politician” nu prinde la oricine !

Comentariile sunt inchise