Actorul Geo Visan vine la Giurgiu cu spectacolul pentru copii „Regatul de Gheata si Regatul de Foc”

regatulSpectacolul interactiv cu muzica live „Regatul de Gheata si Regatul de Foc”, inspirat din filmul animat ”Frozen”, va avea loc sambata, 31 octombrie, ora 11:30, la Taverna La Grecu, din Giurgiu (Str. Nicolae Balanescu, nr. 2).

Textul, regia si muzica spectacolului sunt semnate de Geo Vişan.

La Curtea Palatului de Gheata, in Arendelle, e mare zi de sarbatoare: Regina Elsa si Printul Christian se casatoresc la apus!

Deodata, in mijlocul petrecerii, voia buna este intrerupta de sosirea unei scrisori care aduce vesti rele. Elfii Pitici din Padurea de Piatra o instiinteaza pe Regina Elsa ca urmeaza sa fie rapita chiar in noaptea nuntii ei. Vraji Zapuseala, Stapana Regatului de Foc, are nevoie de puterile Elsei pentru a-si racori tinutul mult prea incins de soarele cel aprig. In scurt timp, reuseste, printr-un viclesug, s-o ia cu forta pe frumoasa craiasa a Regatului de Gheata chiar din curtea palatului.

Este inceputul aventurii! Printul Christian, insotit de copii, porneste inarmat cu diverse obiecte magice in salvarea logodnicei sale. Taramuri de basm apar curand la orizont si personaje ciudate incearca sa le taie calea, insa iubirea si ajutorul oferit de cei mici ii dau aripi Printului.

Interactiv, cu numeroase mesaje moralizatoare si muzica live, spectacolul ii poarta pe copii prin tinuturi de poveste.

Mai multe informatii puteti gasi la adresa: http://www.ingenuo.ro/articol/regatul-de-gheata-si-regatul-de-foc_89.html

Actor şi cofondator al Companiei de Teatru Ingenuo, Geo Vişan a interpretat de-a lungul vremii peste 90 de roluri atat in piese destinate publicului adult, cat şi in spectacole pentru copii, cea mai indelungata perioada petrecand-o pe scena Teatrului „Tudor Vianu” din Giurgiu, unde a jucat timp de opt ani.

Biletele au costul de 20 lei si pot fi rezervate la numerele 0722 620 131 si 0722 620 132, urmand a fi ridicate in dimineata evenimentului.