Anunt de angajare – se cauta clovn

clovnInterviurile sunt programate pentru astazi la ora 18:00, la Centrul Cultural Ion Vinea. Pana in acest moment “la concurs” s-au inscris doar trei… protagonisti: Vasile Toma (actor), Catalina Sfetcu (actor amator) si Gabi Caraconcea (actor amator).
Inca de saptamana trecuta, cei trei si-au anuntat intentia de a “ocupa” locurile pe scena, fara a face insa dezvaluiri asupra… subiectelor. Ceea ce stim sigur este ca “bibliografia” este… cu greutate: Matei Visniec – Angajare de clovn. Si mai stim ca intrarea va fi libera pentru privitori.
Maestrul Vasile Toma a recunoscut ca el este cel care “i-a provocat” pe Catalina Sfetcu si pe Gabi Caraconcea… “I-am vazut pe scena, mi-au placut si le-am propus colaborarea. Apoi am inceput repetitiile. Cum s-a putut, cum am avut scena libera…”.
In concluzie: nu ratati in aceasta seara un spectacol provocare. Care pe care. Maestrul sau… “amatorii” care si-au confirmat talentul actoricesc inca de anul trecut? Trei clovni trecuti de prima tinerete (Nicollo, Peppino si Filippo) care se lupta pentru o slujba si isi etaleaza talentul artistic. Fiecare in fata celuilalt…