„Omul care aduce ploaia” – un cadou pentru pensionarii din Giurgiu

Vineri, 11 ianuarie, de la ora 19:00, Teatrul „Tudor Vianu” din Giurgiu face un cadou pensionarilor din municipiu – „Omul care aduce ploaia” – piesa lui Richard Nash, in regia lui Cosmin Cretu, o ‚poveste nemuritoare” a dramaturgiei americane.
Asadar, Teatrul „Tudor Vianu” deschide seria acțiunilor cultural-sociale din acest an cu un spectacol oferit seniorilor din Giurgiu. „Omul care aduce ploaia” de Richard Nash, în regia lui Cosmin Crețu, este unul dintre succesele incontestabile de public ale stagiunii trecute și de aceea spectacolul va fi oferit în dar seniorilor giurgiuveni.
„Ne-am propus să începem anul 2019 cu acest spectacol oferit în dar persoanelor de vârsta a treia, ca o formă de respect datorat celor ce ne-au precedat. «Omul care aduce ploaia» este o poveste plină de sensibilitate despre iubire, încredere și descoperirea de sine, care a încântat zeci și zeci de generații în întreaga lume, fie că a rulat pe marele ecran, fie că s-a jucat pe scena de teatru. Subsemnatul împreună cu Anca Pascu, Sorin Aurel Sandu, Șerban Chițu, Robert Poiană, Alex Vlad și Oana Maria Dragne le oferim acest dar artistic în semn de prețuire și respect pentru tot ceea ce au făcut pentru noi și orașul nostru. Îi așteptăm oricând cu drag să revină în sălile noastre de spectacol” – spune Cosmin Crețu, managerul teatrului.
Spectacolul va fi prezentat pe scena Sălii Mici a Teatrului „Tudor Vianu”, iar accesul membrilor organizațiilor de pensionari este gratuit, în limita locurilor disponibile.