007 de la Falastoaca

În urma cu doua saptamâni, la Falastoaca a avut loc o întâlnire a liberalilor din zona Comana. Din sursele liberale, la întâlnire au participat circa 300 de persoane… Nu stim în ce locatie a avut loc atâta populatie, pentru ca nu avem cunostinta de constructia unei „polivalente” în zona, dar îi credem pe cuvânt.
Primarul pedelist, Aurel Enache, declara cu emfaza de curând, ca doar cinci liberali au fost la acea sedinta din Falastoaca.
„Haideti sa fim seriosi, la Falastoaca au fost cinci

007 de la Falastoaca
007 de la Falastoaca

reprezentanti ai PNL-ului din zone (cam toata organizatia)… Au fost mai multi din municipiul Giurgiu… Am numarat sapte autoturisme cu câte o persoana sau doua. Am notat numarul de înmatriculare al masinilor, am filmat persoanele… De unde au scos gogorita asta cu 300 de persoane, nu stiu”, a declarat Aurel Enache.

5 comentarii

  1. Asta vorbeste? Sa ne spuna cat a luat spaga de la Tudorache sa-si deschida ala magazin universal in centru comanei. Sa ne spuna cat lemn a luat din Padurea Comana si l/a dat lu Vasilache din V. Tepes?

  2. Priviti la poza lui si va dati seama ce bun este.A vazut 7 masini cu 2 persoane in fiecare ,total…..5(cinci).Se sesizeaza cineva ca acest primar ,persoana publica,urmareste locuitorii comunei ,oare daca este de la p.d.l. are acest drept? Alo,procuratura va amintim noi ca exista pentu dvs. in atributii”sesizarea din oficiu” mai ales ca el singur declara ca a procedat la asemenea fapte si va mai spunem noi si altele mult mai grave.

  3. N-E BUCURAM CA PRIMARUL NOSTRU A PROGRESAT, A REUSIT SA NUMERE PANA LA 5. SUCCES POATE PANA LA URMATOAREA SEDINTA A PNL TU IMPREUNA CU TOTI CONSILIERII PDL REUSITI SA INVATATI SA NUMARATI TOTI MEMBRII PNL,,,PUTINI DAR VALOROSI INTELECTUAL,,,,CA ALTFEL VA LASA MORCOV CORIGENTI!!!!!!!

  4. Dragul meu primar flacau ai dreptate ca au fost cinci persoane deoarece tu doar pina la cinci sti sa numeri.Cit priveste urmarirea oamenilor prin metode securist-p.d.l.-iste ne informezi ca deja iti cam tremura chilotii portocalii.Hai sictir mai fatalaule mai bine iti intemeiezi o familie te lauzi ca ai cinci milioane de euro si nu sti ce sa faci mai candidezi sau nu,ai grija de tine si lasa-i pe altii.

  5. Ce primar prost el sta sa urmareasca locuitorii din comuna, mai bine si-ar urmari dosarele pe care le are.

Comentariile sunt inchise