Bizonul soselelor “loveste” din nou

WhatsApp Image 2017-08-08 at 11.45.14Trotuarele de pe mai multe strazi din municipiul Giurgiu sunt ocupate de autoturisme in proportie covarsitoare. Bizonii mai au un pic si intra cu masinile in supermarketuri – isi parcheaza bolizii fix in usa magazinului, desi parcarile sunt libere. Discutiile (a se citi: mugete, onomatopee…) dintre bizoni se desfasoara – cel putin pe soseaua Bucuresti – cu geamurile lasate, ocupand ambele benzi. Opresc sau incetinesc ostentativ, impasibili la clacsoanele celorlalti participanti la trafic, nevoiti sa astepte ca bizonii sa isi finalizeze scremetele neuronilor.
Mai nou, de cand cu canicula, goana dupa un loc la umbra le-a activat nesimtirea, astfel ca si trecerile de pietoni sunt transformate in “proprietatile” (nu neaparat intelectuale) ale bizonilor de care facem vorbire.
Dar cand bizonul ar trebui sa poarte “palarie si baston”, cum zicea deunazi consilierul Vladu Alexandru (ALDE), nu credeti ca un autoturism condus in zona urbana este… o palarie prea mare pentru posesorul autoturismului din fotografia care insoteste materialul?
Mai tineti minte vorbele alea la care se tot face trimitere: cu pestele care se impute de la cap sau cealalta cu exemplul personal?
N.R. Autoturismul parcat fix pe trecerea de pietoni (Gr-09-MTS) este a unui cunoscut politician (din mediul rural?), un fost candidat la o primarie… referent cu “palarie si baston”, prieten foarte bun cu un alt candidat la functia de primar din municipiul Giurgiu.
P.S. Multumim facebook-ului si mai ales celui care a postat aceasta fotografie pe contul sau de socializare…
N.A. Politia Rutiera, agentii de la Politia Locala? Primii stau in puncte fixe si amendeaza ce prind in raza vizuala, iar ceilalti, parca nici nu au… raza vizuala.

Un comentariu

  1. Caractere jenante si dubioase cam tot ce colcăie pe la ALDE, începând cu individul ăsta și până la ministrul habarnist Petcu. O să vedeți voi „nota de plată” după acest Toma Petcu.

Comentariile sunt inchise