Casting „profi” la Muntenia

Televiziunea Muntenia s-a diluat pâna la desfiintare. Zilele trecute a parasit barca Marilena Cambera si Dan (soferul). Urmeaza, si altii, foarte curand. Cine va sustine programele  (stufoase)? Are cine, stati linistiti. MMI, ELJ sau PD…
Oamenii nu pleaca de bine… Salarii mizere, platite când îsi aduce aminte patronul, dar pretentii cât cuprinde (grila de program de 12 ore/zi!!).
Vazându-se bagati în corzi, patronii – pentru ca sunt mai multi – au organizat un casting la care s-au prezentat câteva fatuci si baieti.
Juriul format din profesionisti, oameni de televiziune, lingvisti si realizatori de discursuri la parade militare, „a declinat” oferta bogata de concurenti, dar sub pretentiile juratilor.
Care au fost juratii? Aceeasi care au ticluit grila bombastica, un ditiramb adresat urechilor fine ale „Împaratului”.
Singurul „jurat” care ar fi putut da un calificativ tinerilor veniti la casting (respiratie, voce, dictie, imagine, etc.) a fost Mircea M. Ionescu. Ceilalti, nu aveau nici în clin, nici în mâneca cu televiziunea. Patronul trebuie sa plateasca salariile si sa fixeze politica editoriala – asa ca prezenta lui Teodorescu a fost inutila.
Elsa Joanta, în calitate de ce? Poate ca reprezentant personal al lui Iliescu… Nu o recomanda nimic altceva sa faca parte dintr-un juriu la un casting de televiziune. Celalalt jurat, Paul Dumitru, poate în calitate de liberal si de responsabil cu supervizarea materialelor care ies pe post.