Party la piscina…iz cu hawaian

Vineri seara, de la ora 21, membrii Clubului Elevilor Liberali vor organiza un party tematic, la piscina Dana V.

Muzica, tineri cu… patratele pe abdomen, fete frumoase, muzica si bautura gratis. Asta promit adolescentii din TNL Giurgiu care s-au gandit sa isi petreaca timpul liber, altfel.

Dupa ce si-au lasat amprenta asupra actiunilor organizate in timpul anului scolar, acum a venit vremea distractiei.

Intrarea se va face doar pe baza unei invitatii si a unei bratari inscriptionate CEL.

Fiind vorba despre o petrecere cu tematica, fetele vor purta costume de baie cat mai colorate, iar baietii vor putea intra la piscina doar cu short sau tinuta lejera.

Atmosfera va fi intretinuta de DJ CIP.

Cea mai buna saritura in apa, cel mai distractiv salt si cea mai interesanta costumatie hawaiana vor fi premiate in cadrul unor concursuri sponsorizate de seniorii PNL dela Giurgiu.

3 comentarii

  1. Continuarea la Sexy Hoy Party TNL ? hahaha dar daca aici este vorba de copii care nu au nici macar 18 ani atunci care mai este farmecul… acolo la Dana V mergem la scos pavele decat sa rupem pomi ! Bravo bai, sunteti cei mai „tari” !

  2. Pe ce se duc banii nostrii, au stat la guvernare au facut bani si acum fac petreceri hawaiene. Pai domnilor credeti ca va mai voteaza cineva, dl. Beianu ai impresia ca ai sa mai ajungi Presedintele CJ Giurgiu sa faci rocada cu nea’ Vasile!!! Cu petrecerile astea ramaneti si cu aia care nu au 18 ani!

Comentariile sunt inchise