A.S. Singureni, meci de baraj cu Academia Rapid

Campioana județului Giurgiu la fotbal știe ce o așteaptă la meciul de baraj pentru promovarea în eșalonul trei din fotbalul romanesc. AS Singureni va juca doua partide (pe 16 şi pe 23 iunie), cu cea mai buna formatie din Municipiu București, Academia Rapid.
Lupta pentru promovarea în Liga a 3-a se va decide într-o dublă manșă. Partida tur se va juca pe terenul “Marin Anastasovici” din municipiul Giurgiu, sâmbătă, 16 iunie, incepand cu ora 21:00, în timp ce returul este programat peste două săptămâni, sâmbătă, 23 iunie, pe Stadionul ”Valentin Stănescu” din Giulești.
În situaţia în care, după disputarea celor două jocuri, egalitatea se menţine (la puncte și golaveraj), golurile marcate în deplasare contează dublu şi se declară câștigătoare echipa cu cel mai bun golaveraj. Dacă și în aceste condiţii egalitatea persistă, jocul se va prelungi cu două reprize a câte 15 minute, fără pauze între ele, dar cu o pauză de 5 minute acordată la terminarea celor 90 de minute de joc.
În cazul în care egalitatea se menţine şi după reprizele de prelungire, echipa câştigătoare va fi desemnată în urma executării loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă, în conformitate cu Legile Jocului.
Iată programul meciurilor de baraj – pe judete – cu mențiunea că primele echipe vor fi gazde în prima mansă:

Botoșani – Bacău
Iași – Neamț
Suceava – Vaslui

Maramureș – Bihor
Cluj – Sălaj
Bistrița Năsăud – Satu Mare

Brașov – Covasna
Alba – Harghita
Mureș – Sibiu
Hunedoara – Caras Severin
Arad – Gorj
Timiș – Mehedinți

Vâlcea – Teleorman
Argeș – Olt
Dâmbovița – Dolj

Ialomița – Ilfov
Giurgiu – București
Călărași – Prahova

Vrancea – Constanța
Tulcea – Buzău
Galați – Brăila