AFC Singureni a câştigat editia a II-a a Cupei de Iarnă

Editia a II-a a „Cupei de Iarna” la fotbal în sala, organizată de Asociatia Judeteana de Fotbal-Giurgiu, s-a încheiat sâmbătă, odată cu disputarea semifinalelor si a finalelor mică și mare.
În prima semifinala, cei de la Singureni (foto 1), i-au invins cu greutate pe cei de la Energia Remuș, după executare loviturilor de departajare de la 7 metri, scorul final find de 5-4.
In celalaltă semifinala, fotbalistii de la AS Mihai Bravu i-au învins pe cei de la Spicul Izvoru, cu 4-2.
Au urmat apoi finala mica, dintre Energia Remuș si Spicul Izvoru, un meci cîștigat de prima formație la limita, cu scorul de 4-3.
Finala s-a jucat astfel intre AFC Singureni si AS Mihai Bravu, iar spectatorii prezenti în numar foarte mare în Sala Sporturilor din Giurgiu, au văzut un meci spectaculos, condus de fostul ecuson FIFA, Alexandru Tudor (foto 2) .Victoria a revenit celor de la Singureni, cu scorul de 4-1, si astfel echipa din Singureni și-a păstrat practic trofeul cîștigat în urma cu un an. Echipa din Singureni a fost încurajată din tribună de un număr mare de suporteri, în frunte cu primarul comunei, Marian Pătuleanu.
A urmat apoi festivitatea de premiere, care a fost oficiată de către primarul Municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu și președintele AJF Giurgiu prof. Florentin Barbu, acestia acordand premiile, cupele, diplomele, mingii și echipament sportive echipelor clasate pe primele patru locuri ale clasamentului la final.
Au mai fost premiați Iulian Chiripuci (Spicul Izvoru ) – cel mai bun jucător al competițieie și Laurențiu Marin (AS Mihai Bravu) – cel mai bun portar al competiției.
A fost o competiție reușită, una dintre cele mai frumoase care se organizează la Giurgiu, pentru care trebuie felicitata conducerea AJF Giurgiu, care a dat dovada de implicare – o super echipa, condusa impecabil de presedintele AJF, prof. Florentin Barbu.In pauza dintre semifinale și finale, spectatorii au fost surprinși de organizatorii competitiei cu două meciuri de fotbal, unul feminin și unul de copii, reprezentând Dunărea Giurgiu și copiii de 9 ani de la PRO Giurgiu și Junior Giurgiu.