Argeșul Mihăilești, câștigătoarea Cupei Romaniei – faza județeană

În această ediție a Cupei României faza județeană Giurgiu, trofeul a mers la Argeșul Mihăilești (foto).
Elevii lui Cristi Toma sau impus in fata primului loc din Liga a V-a – Maxima Hobaia, cu scorul de 5-3 (1-1), în finala disputată vineri, 1 iunie, pe Stadionul din Bolintin Deal.
A fost un meci foarte greu pentru echipa din Mihăilești, având în vedere faptul că se apropie play-off-ul de desemnare a campioanei județene si barajul pentru Liga a III -a, insa jucătorii din Mihăilești au controlat partide in totalitate.
Argeșul Mihăilești este una dintre cele mai frumoase echipe de fotbal din Liga a IV a – Giurgiu.“Arhitectul“ acestei echipe este Cristi Toma, antrenor cu performanțe notabile, care a reușit să aducă un trofeu orașului Mihăilești (dupa multi ani in care fotbalul se poate spune ca n-a existat aici). Mai mult de atat, acelasi antrenor a adus si calificarea în barajul de desemnare a campioanei județului Giurgiu, după un sezon de la preluarea echipei.
Golurile învingătorilor au fost marcate de Huțan (2 goluri), Ianuși, Bocancea și Neagu.
Argeșul: Toma, Cotei, Istrate, Burghelea, Stanca,Niculae, Ianoși, Cojocaru, Enciu, Huțan, Bocance’a
Au mai jucat: Neagu, Tudose, G.Alexandru, Filip, Balaș.
Cei care au dirijat echipa de pe banca tehnică în anii precedenți, Ludovic Sătmăreanu și Nana Falemi nu au reușit rezultate notabile.
„Cred că meritam să câştigăm acest trofeu, ne-am pregătit pentru asta. Este frumos să câştigi un trofeu de la primul sezon. A fost un meci extrem de important pentru moralul băieților, înainte de bătălia pentru promovarea în liga a 3- a”, a spus după meci antrenorul celor din Mihăilești, Cristi Toma.
La final, învingătorii şi învinşii, precum şi arbitrii au primit cupe şi diplome din partea membrilor Asociaţiei Judeţene de Fotbal Giurgiu.