AS Mihai Bravu a câștigat Cupa României, faza județeană!

AS Mihai Bravu a intrat în istoria fotbalului județean. Echipa finanțată de primarul Ion Nițu a obținut două trofee: campionatul Ligii a 4-a și Cupa României Faza Județeană.
Finala județeană a Cupei Romaniei s-a disputant pe stadionul din Vărăști, iar victoria a revenit formației AS Mihai Bravu, care a învins AFC Singureni cu scorul de 5-4, după executarea loviturilor de departajare
Pe fondul unui joc echilibrat, după 90 de minute regulamentare, cele două finaliste se aflau la egalitate, 1-1, iar cum după prelungiri scorul a fost tot 1-1, s-a trecut la loviturile de departajare din punctul de la 11metri.
A fost practic o reeditare a meciului din play-off, câștigat de fotbalistii din Mihai Bravu, tot la loviturile de departajare.
Atat echipa învinsă, cat și cea cîștigătoare, au fost premiate de către președintele AJF Giurgiu, prof. Florentin Barbu cu medalii,diplome,mingii și trofeul.O certitudine este însă aceea că echipa din Mihai Bravu va trebui să joace în turul I al Cupei României – faza naţională, împotriva unei formaţii din eşalonul 3 sau a unei alte deţinătoare a trofeului dintr- un judeţ vecin.
A fost ultimul eveniment al ediției de campionat fotbalistic ediția 2018-2019 în județul Giurgiu. Ne revedem cu fotbalul județean pe 24 august, cand este programată prima etapă din liga 4 a ediției de campionat 2019-2020.