AS Singureni a castigat prima editie a “Cupei de iarna”

cupa 1Duminică, 18 februarie s-a încheiat prima ediție a „Cupei De Iarnă „la fotbal în sală, una pe deplin reuşită: echipele au avut condiţii optime de competiţie, iar organizatorii i-au răsplătit pe laureaţi, dar şi pe toţi ceilalti participanţi.
Prima finală disputată duminică a fost cea mică, PRO Giurgiu și Energia Remuș, care s-a încheiat cu scorul de 4-3.
Finala mare a fost disputată între AS Singureni și AS Iepurești, finalizându-se cu socrul de 2-1. În urma acestui rezultat AS Singureni ,căștigă prima ediție a acestei competiții.
Ca si descriere scurta, finala din acest an a Cupei De Iarnă a fost una dramatică și nu exageram deloc, dacă este sa ne luam după lacrimile vărsate la final și după uralele invingătorilor.cupa 2Succesul celor din Singureni (antrenaţi de Dănuț Lupu și Marian Pătuleanu) nu este suprinzător, această echipă fiind ocupanta locului secund a Ligii a IV-a, seria sud la finele primei părţi a campionatului.
Jocurile desfășurate au fost un exemplu de dăruire și spirit de fair-play,
După eforturile depuse la finalul întrecerilor participanților li s-au acordat diplome, cupe, tricouri și mingi de fotbal.
Competiția a fost găzduită de Sala de Sporturilor din Giurgiu şi s-a desfăşurat în organizarea Asociatia Judeteana de Fotbal Giurgiu în colaborare cu PRO Giurgiu și Primătia Municipului Giurgiu.
„A fost un turneu frumos, unde a primat fair-play-ul. A fost o competiție acerbă și frumoasă. Mulțumesc organizatorilor în special profesorilor Viorel Leșanu presedinte AJF și Florentin Barbu,secretar AJF, pentru reușită. Vreau să felicit toate echiepele care au concurat în cadrul ecestei competiții. Organizarea a fost una desăvârșită, la fel și oamenii care au făcut ca aceste lucruri să fie posibile“, a declarat primarul comunei Singureni, Marian Pătuleanu.cupa 3