Astra Giurgiu – a doua înfrîngere consecutivă in play – off

FC Viitorul Constanţa a învins Astra Giurgiu cu scorul de 2-0 (1-0), duminică seara, pe stadionul Marin Anstasovici, din Giurgiu, într-o partidă din etapa a treia a play-off-ului Ligii I de fotbal.
Dobrogenii s-a impus prin golurile marcate de Urko Vera care a înscris în proprie poartă (29), şi Ianis Hagi (89).
FC Viitorul a obţinut prima sa victorie din play-off, în timp ce Astra a pierdut ambele partide susţinute până acum.Astra a jucat în inferioritate numerică mai bine de o repriză, Florentin Matei fiind eliminat în min. 41, pentru două cartonaşe galbene.„Vina acestei înfrângeri este a portarului stadionului care nu l-a anunţat pe domnul antrenor că jucăm de la ora 18:00 astazi. De când există Astra Ploieşti n-am văzut o adunătură mai slabă de 11 jucători.
Domnul Edi Iordănescu nu este în pericol, pe el nu îl dă nimeni afară. Se dă singur afară că nu vorbeşte cu nimeni, nici măcar cu antrenorii lui secunzi”, a declarat Niculae, conform TV Telekom Sport.
„Realitatea e că am făcut un meci extraordinar. Per total, cred că victoria e muncită. Am avut calitate, ne-am luptat, dar eu zic că avem mult talent și am dovedit că merităm să fim în play-off. Felicitări Astrei, a jucat mai bine decât noi în repriza secundă”, a spus Hagi.Arbitrii partidei: Marcel Bîrsan (Bucureşti); arbitri asistenţi: Ciprian Florin Danşa (Satu Mare), Daniel Mitruţi (Craiova); arbitru de rezervă: Marian Barbu (Făgăraş).

Observatori: Corneliu Fecioru (Bucureşti) – CCA, Imilian Şerbănică (Bragadiru/Ilfov) – LPF

Astra Giurgiu: Iliev – Belu-Iordache, Erico, Polczak, Al. Stan – Seto (Buş ’59), Mrzljak (Dandea ’80)- Balaure, Moise, Fl. Matei – Vera (Abang ’59). Antrenor: Edward Iordănescu

FC Viitorul: Cojocaru – Mladen, Ghiţă, Ţîru (De Nooijer ’70), Cr. Ganea – Ciobanu, Băluţă (Hodorogea ’46), Cicâldău – Drăguş, Gavra (Măţan ’46), I. Hagi. Antrenor: Gheorghe Hagi

Sâmbătă seară, la Craiova, CS Universitatea şi CFR Cluj au încheiat la egalitate, scor 0-0, iar duminică seară, pe Arena Națională partida FCSB – CSM Poli Iaşi s-a incheiat cu scorul de 1-0.

Clasament play-off:
1. FCSB 35p
2. CFR Cluj 32p
3. CS U. Craiova 31p
4. FC VIITORUL 26p
5. Astra Giurgiu 22 p
6. CSM Poli Iaşi 20p
Campioana României va evolua în Liga Campionilor, iar formațiile de pe locurile 2 și 3, în UEFA Europa League.

Foto: Costel Niculae