Astra Giurgiu a obținut un punct în deplasare cu FC Voluntari

Astra Giurgiu a terminat la egalitate 1-1, meciul jucat în deplasare, în compania echipei FC Voluntari. Meciul a contat pentru etapa a 20-a a Ligii 1 la fotbal, fiind penultimul din 2018.
Scorul a fost deschis de către gazde în minutul 50, prin golul marcat de Hodorogea. Acesta trimite plasat la colţ şi portarul este spectator. Egalitatea de pe tabela de marcaj a fost restabilită în min.85 ,Butean centrează perfect în faţa porţii, iar Belu-Iordache egalează.
În minutul 90+1: Alibec, este eliminat de arbitrul de centru, Coza care interpretază atacul drept unul foarte periculos la un adversar.
Gazdele rămân pe ultimul loc, cu 12 puncte, în timp ce Astra are 28 de puncte,și rămăne pe pe locul șase în clasament – ultimul din play-off.

FC Voluntari: Vâtcă – A. Vlad, Armaş (Hodorogea 34), Balaur, Bucurică – Ricardinho, I. Gheorghe – G. Deac (Pîrcălabu ’65), Gadze (Kabasele ’62), Căpăţână – Tudorie.
Antrenor: Cristiano Bergodi

Astra Giurgiu: Lazar – Belu-Iordache, Cestor, Bejan, Radunovic (Begue ’46) – Mrzljak, Butean – N. Roşu, Alibec, Llullaku – Zoua (Buş ’60).
Antrenor: Costel Enache.