Astra Giurgiu a pierdut acasa cu CFR Cluj: 0-2

Astra Giurgiu a pierdut penultimul meci al pllay-off-ului din Liga 1, echipa din Giurgiu fiind învinsă pe teren propiu, cu scorul de 2-0 (2-0) de CFR Cluj.
Greşelile din apărarea Astrei au fost taxate până la urmă de clujenii Ţucudean şi Omrani, care au stabilit soarta partidei de la Giurgiu încă din prima repriză.
Scorul a fost deschis după doar 12 minute, când Radunovic a comis o gafă uriașă, i-a permis lui Hoban să ajungă la minge, iar acesta a pasat la Țucudean, care a împins mingea în plasă.
În minutul 32 s-a făcut 2-0. Giurgiuvenii au bâlbâit o minge în careu, aceasta a ajuns la Omrani, care a tras puternic sub bară.
Ce a urmat n-a avut istorie, Astra a fost şi mai descumpănită şi neputincioasă, iar ardelenii au făcut penultimul pas spre titlu.
Radunovic a fost scos în minutul 20 de Mulţescu şi a vrut să se ia la bătaie cu cei din staff-ul tehnic.„Am întâlnit o echipă puternică, clar. Puteam să înscriem în repriza a doua. Astăzi s-a dat într-o singură direcţie, într-o veselie. Dacă dai o groază de mingi unei echipe, sigur că e un avantaj. Radunovic era supărat că l-am schimbat. Mai dăduse o pasă la adversar, a mai greşit câteva mingi, era clar că era depăşit de joc. I-am făcut un serviciu că l-am schimbat”, a afirmat Mulţescu.
Astra Giurgiu: Iliev – Butean, Bejan, Polczak, Erico, Radunovic (Buş ’20) – Seto (Dandea ’73), Mrzljak (Balaure ’53) – Matei, Abang, Stan. Antrenor: Gheorghe Mulţescu
CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureşan, Camora – Hoban, Bordeianu (Djokovic ’61), Culio – Omrani (Ioniţă ’85), Ţucudean (Costache ‘81), Deac. Antrenor: Dan Petrescu
Arbitri: Radu Petrescu – Adrian Ghinguleac, Sebastian Eugen Gheorghe – Lucian Rusandu.
Foto: Costel Nicolae

Comentariile sunt inchise