Astra Giurgiu – CFR Cluj: Victorie meritata pentru giurgiuveni

Sambata, pe teren propriu, Astra Giurgiu a învins CFR Cluj cu scorul de 3-2, într-un meci din etapa a 8-a a Ligii 1.
Prima repriza s-a terminat la egalitate (1-1), insa repriza a doua a fost de-a dreptul dramatica…
Pentru gazde au marcat, Radunovic ’37 si min ’64 din penalty si V. Gheorghe in minutul 57, iar pentru oaspeții a marcat Păun, in minutele 27 si 90+1.
Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj a fost eliminat pentru proteste în prima repriză a partidei de la Giurgiu.Tot de la clujeni au fost eliminați Mario Camora, fundașul stânga, în minutul 58, care a văzut al doilea cartonaș galben după ce a aruncat cu o sticlă de apă în fața arbitrului de rezervă, Cătălin Popa.Ulterior, portarul CFR-ului, Cosmin Vâtcă a fost eliminat în minutul 62, după ce l-a lovit pe Radunovic, într-o fază care nu anunța nimic.
Arbitrul a acordat penalty, transformat de același Radunovic. Astfel, campioana Romaniei a suferit prima înfrângere a sezonului.Au evoluat următoarele echipe:
Astra: Kitanov – Bruno, Graovac, Tamaş, Radunovici – Şerban (Begue ’16), Simion, Crepulja – Răduţ, Tounkara (Budescu ’69), V. Gheorghe (Silva ’86).
Antrenor Dan Alexa;CFR Cluj: Vâtcă – Peteleu, Burcă, Cestor, Camora – Itu (Djokovici ’40), Hoban, Păun – Costache, Lacina Traore (Rus ’64), Pereira (Golofca ’46).
Antrenor Dan Petrescu.
Cartonaşe roşii: Dan Petrescu (antrenor) ’43, Camora ’58, Vâtcă ’62
Arbitri: Sebastian Colţescu – Vladimir Urzică, Marius Nicoară – Cătălin Popa(Foto: Costel Nicolae)