ASTRA Giurgiu – debut de foc în 2018

FC-Viitorul-Astra-GiurgiuLiga I se va relua vineri, 2 februarie, iar bătălia pentru play-off se anunţă extrem de încinsă.
Astra începe minireturul cu o deplasare extrem de dificilă, la Ovidiu, unde va da piept cu echipa care a iernat pe poziţia a 6 a a clasamentului, ultimul loc care duce în play-off.
Pentru formaţia pregătită de Edward Iordănescu, se anunţă un meci dificil cu Viitorul Constanța, iar obiectivul giurgivenilor este victoria, pentru a se menţine pe locul patru în clasament. Înaintea confruntării, antrenorul giurgiuvenilor a declarat că așteaptă un joc bun din partea elevilor săi și speră că aceștia vor reuși să producă surpriza, la fel ca în turul campionatului.
De partea cealantă, gazdele pregătite de Gică Hagi au nevoie de o victorie pentru a se menține în lupta pentru play-off.
Echipa de la malul Dunări este una dintre formaţiile care se va lupta în ultimele patru etape pentru un loc în play-off, alături de FC Botoșani, Viitotul Constanța și Dinamo București.
Astra ocupă locul patru al clasamentului, cu 37 de puncte, peste echipe precum FC Botoşani, Viitorul Constanţa şi FC Dinamo Bucureşti.
În tur giurgiuvenii au învins pe Viitorul, scor 3-1.
Meciul Viitorul Constanța-Astra Giurgiu se joacă sîmbătă, 2 februarie de la ora 20:45 pe stadionul din Ovidiu (Constanța).
Iată mutările importante pentru ambele echipe, din acest mercato în Liga 1
ASTRA:
Veniri: L. Buș (FC Botoșani), Fl. Matei (Rijeka), Bărbulescu (Domneşti), Vera (CFR Cluj)
Plecări: Le Tallec (US Orleans), Nyuiadzi (Zalgiris), Ioniță II (CFR Cluj)
VIITORUL:
Veniri: I. Hagi (Fiorentina), Voduţ (Voluntari), M. Lima (Dordrecht)
Plecări: Ţucudean (CFR Cluj), Eric (Al Markhiya), Cioablă (Chiajna)

Ultimele patru jocuri din sezonul regulat pentru Astra:
Etapa 23-a Viitorul – Astra
Etapa a 24-a Astra-Gaz Metan
Etapa a 25-a CFR-Astra
Etapa a 26-a Astra-Dinamo