Astra Giurgiu, meci modest cu FC Voluntari

Sambata, pe stadionul “Marin Anastasovici” din Giurgiu, la capătul unui joc slab, Astra Giurgiu şi FC Voluntari au terminat la egalitate, scor 0-0.
Giurgiuvenii au avut o posesie superioară în prima parte şi chiar ocazia să deschidă scorul, dar şutul lui Biceanu din interiorul careulu a fost respins cu greu de Vâtcă (21).
Gazdele trec din nou pe lîngă deschiderea scorului prin Biceanu (40), care șutează violent în bara din dreapta a lui Vâtcă.
Min. 34: Cestor a centrat din stânga, dar Balaure a lufta si nu a reuşit să profite, sutand peste poarta.
Oaspeții s-au dezmorţit mai greu şi abia în minutul 37 Căpăţână ratează singur cu Iliev, după ce a fost găsit ideal în careul advers.
În ultimul minut al primei reprize vizitatorii au trecut din nou pe lîngă gol: Belu a scos de pe linia porții la execuția lui Ciucur.
A doua repriză nu a schimbat nimic pe tabelă,astfel, Astra Giurgiu rămânand neînvinsă și după etapa a 7-a a Ligii 1, cu a cincea remiză. Pentru Astra urmează meciul din Ștefan Cel Mare cu Dinamo.
Menţionăm că după această rundă se va lua pauză până pe 14 septembrie deoarece echipa naţională joacă în Liga Naţiunilor.

Astra: Iliev – Belu, Bejan (7 Cestor), Erico, Radunovici – Mrzljak (75 Begue), Biceanu – Balaure, N. Roşu (46 R. Moise), Llullaku – Alibec.
Antrenor: Marius Măldărșanu

FC Voluntari: Vâtcă – Ricardinho, Hodorogea, I. Balaur (72 Zgrablici), Al. Vlad – Răuţă, Laidouni – Al. Ciucur, Belhameur, M. Căpăţână (77 G. Deac) – Al. Tudorie (86 I. Gheorghe).
Antrenor: Dinu Todoran