Baraj liga a 3-a: AFC SINGURENI – RAPID BUCUREȘTI 0-7 (0-2)

Sâmbătă seara, Rapid București a câştigat cu scorul de 7 – 0 prima manşă a barajului de promovare în liga a 3-a, în faţa echipei AFC Singureni. Giuleștenii au luat astfel o opțiune decisivă pentru accederea în eșalonul trei din fotbalul românesc.

Min 84 GOL Rapid! Burlacu inscrie si al treilea gol.
Min 68 GOL Rapid! Burlacu reuseste rapid dubla.
Min 63 GOL Rapid! Burlacu inscrie cu lejeritate din 11 metri.
Min 57 GOL Rapid! Goge reuseste dubla! Al doilea gol este o adevarata ‘bijuterie’!
Min 54 GOL Rapid! Vlada marcheaza cu un sut din marginea careului de 16 metri.
Min 13 GOL Rapid! Rapidistii profita de o pasa trimisa de adversari direct in picioarele lui Daniel Niculae. Atacantul giulestean inscrie.
Min 10 GOL Rapid! Goge deschide scorul dupa o centrare a lui Voicu de partea dreapta.Primarul comunei Singureni, Marian Pătuleanu, 47 de ani, a intrat și el pe teren în minutul 69 al meciului în locul lui Ștefan Lincu, moment în care galeria rapidistă a izbucnit în urale. Primarul a surprins pe toată lumea cu un tricou pe spatele căruia scria ” Maryo Primaru'”.
Extrem de obiectiv, în finalul jocului, Cristi Toma, antrenorul de la Singureni a declarat: „N-avem ce le face. Au fost mai buni decat noi, peste întreg fotbalul din județ. Vor defila prin Liga a III-a, dacã vor juca tot asa.”La finalul meciului, antrenorul Rapidului a precizat: „Pot spune cã mã declar multumit. Despre adversar? Au fost jucatori motivati, dar care si-au apãrat corect sansa, motiv pentru care îi felicit pentru efortul depus”.
Partida de pe stadionul “Marin Anastasovici” a suscitat un mare interes mediatic, la stadion fiind prezenti mai multi gazetari ai unor publicatii de sport
Programat “la concurență” cu meciul televizat Croația – Nigeria de la CM din Rusia, meciul nu a “suferit” la audienta, din contra, prezența spectatorilor la stadion, a fost numeroasă.
Meciul de la Giurgiu a fost urmărit din tribune de câteva mii de suporteri ai echipei rapidiste.
Mai mult, cateva sute de spectatori din localitatile județului și zeci de fotbalişti legitimaţi la echipele de fotbal din ligile judetene au fost prezenţi la meci pentru a susţine pe AFC Singureni în meciului sezonului pentru fotbalul giurgiuvean.
Giulestenii pornesc cu șapte goluri avans în returul de pe teren propriu si sunt la un pas de promovarea în Liga a III-a.
Returul barajului va avea loc pe 23 iunie pe stadionul Giulești din Capitală..

AFC SINGURENI (Giurgiu) – FOTBAL CLUB R BUCUREŞTI (Bucureşti) 0-7 (2-0)
Stadion: ”Marin Anastasovici” (Giurgiu);
Arbitru: Adrian Sorin Costreie (Buftea); Asistenţi: Romică Bîrdeş (Piteşti) şi Mihai Marian Ionescu (Suseni – Argeş).

Au evoluat pentru Singureni: M. Popa (cpt.) – Ciulică, Lincu (Pătuleanu 69′), Amet, I. Rădulescu – Muşat, Danteş, Zamfir (Moangă 73′), S. Nicolescu – Fluerică (Piperea 88′), Cip. Iliescu (Hălău 85′)
Antrenor: Cristian Toma

ACADEMIA RAPID: Ciuculescu – I. Voicu, Al. Iacob, D. Bratu, Mih. Stancu – Dovleac, Maftei, Lădaru (Duriţă 58′), Goge (Al. Olariu 78′) – D. Niculae (cpt.)(Bărbălău 73′), Vlada (Al. Burlacu 58′)
Antrenor: Constantin Schumacher