Publicat : vin, nov. 9th, 2018

Ce faceti duminica? – Invitatie la fotbal in Gostinari

Daca duminica, 11 noiembrie nu aveti nicio optiune de petrecere a timpului liber, filiala TNL Gostinari, in colaborare cu TNL Giurgiu va invita la o competitie sportiva – Cupa TNL Gostinari, editia a doua.
Presedintele TNL Gostinari, Costel Musa, care este si prim vicepresedinte al organizatiei judetene TNL Giurgiu este organizatorul acestei competitii. Dupa succesul neasteptat din anul 2017, iata ca aceasta competitie a ajuns la editia a doua si tinde sa capete din ce in ce mai multe echipe si mai multi spectatori.
Competitia maraton, la care participa maximum opt echipe formate din 4 jucatori, un portar si o rezerva va incepe duminica dimineata la ora 11 si se va termina dupa ora 18:00.In debutul competitiei va avea loc un meci demonstrativ, in care vor evolua doua echipe de… veterani.
Premiile pentru castigatori vor fi oferite gratie unor sponsori generosi din organizatia de seniori a partidului, unul dintre acestia fiind chiar presedintele PNL Gostinari.
Asadar, o invitatie la miscare si spectacol.

Despre autor

-

Comenteaza

XHTML: Poti folosi tagurile : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*