CSS Giurgiu a fost invinsa de pitesteni

CSS Giurgiu a fost invinsa de pitesteni
CSS Giurgiu a fost invinsa de pitesteni

Inaintea meciului cu BCM U Pitesti, Chris Terrell, antrenorul giurgiuvenilor declara ca echipa sa este afectata de pierderea a doi oameni importanti, dar ca lucrul acesta a dat o noua sansa celorlalti jucatori sa-si demonstreze valoarea. Inaintea meciului, ambele echipe erau fara pretentii, BCMU nu mai are nicio sansa sa prinda play-offul in timp ce giurgiuvenii si-au atins obiectivul, salvarea de la retrogradare. Si totusi, in acest context, meciul cu pitestenii a fost considerat unul greu si abordat cu toata serioziltatea de intreaga echipa giurgiuveana…

La randul lor, pitestenii declarau ca echipa giurgiuveana este una valoroasa, o echipa ce joaca bine si face spectacol si de aceea meciul nu va fi unul usor.

Inaintea acestei etape BCM U Pitesti se afla pe locul 10, cu 35 de puncte, fiind castigatoarea Supercupei Romaniei iar CSS Giurgiu pe locul 12, cu 32 de puncte. Meciul din tur a fost castigat de giurgiuveni, cu 78-74.

Partida s-a desfasurat duminica, 3 martie, de la ora 18.00, in Sala Sporturilor Trivale din Pitesti, iar echipa din giurgiu a fost invinsa cu scorul de 73 – 67.