Cupa de Iarnă” la fotbal în sală – prima editie

cupa de iarnaÎn perioada 21 ianuarie -18 februarie, in Sala Polivalentă din Giurgiu se va desfasura prima editie a Cupei de Iarnă la fotbal în sală. Aceasta competitie este organizata de Asociatia Judeteana de Fotbal Giurgiu (AJF), cu sprijinul A.F.C. Pro Giurgiu și in parteneriat cu Primăria Municipului Giurgiu.
La competiție s-au înscris deja 12 echipe din campionatul județean de fotbal. Prima etapă va avea loc duminică, 21 ianuarie cu începere de la ora 10:00, iar cprimele meciuri disputate vor fi urmatoarele:
Rapid Clejani – Unirea Frătești; Viitorul Putineiu – Olimpia Malu; AS Mihai Bravu – AS Iepurești; Energia Remuș – Dunărea Oinacu; Viitorul Vedea – Pro Giurgiu si AS Singureni – Inter Zorile.
În grupe se va juca în sistem „fiecare cu fiecare” pe durata a două reprize de câte 20 de minute, în teren aflându-se 5 jucători de câmp plus portarul. Primele patru locuri în grupe se vor califica mai departe, ial la finalul competiției echipele participante vor primi premii din partea organizatorilor.