De duminica avem si fotbal de Liga a 5-a – Echipa ACS Mihai Vodă, gata de retur

După o lună de la reluarea competitiei primului eşalon fotbalistic al județului, va lua startul şi returul Ligii a V-a de fotbal, seria Nord. Prima etapă din acest an este programată duminică, 24 martie de la ora 11,00.
Daca tinem cont de faptul ca in aceasta pauza de iarna, cateva echipe si-au intarit lotul, putem spune ca vom avea parte de un retur mai interesant şi mai disputant.
După cum arată clasamentul,în acestă serie, ACS Mihai Vodă (foto) are prima şansă la cîștigarea seriei. Pentru a-și atinge obiectivul, cei din Mihai Vodă depind foarte mult de rezultatele directe dintre primele trei clasate.
Echipa de fotbal a satului Mihai Vodă (comuna Bolintin Deal), ACS Mihai Vodă, antrenată de Gheorghe Paraschiv (Vamanu) evoluează în Liga a V- a, seria Nord si ocupă în prezent primul loc în clasamentul Campionatului Judetean de Fotbal. De la începutul competitiei echipa a strans opt victorii și trei remize, avand 27 de puncte.
Sprijinită de autoritatile locale, echipa de fotbal din Mihai Vodă beneficiaza de o baza sportiva moderna, care îi oferă posibilitatea de a-și desfășura antrenamentele și meciurile în cele mai bune conditii.
Edilul comunei Bolintin Deal, Emilian Bănică, se implica în activitațile sportive si doreste ca echipa ACS Mihai Vodă să ocupe primul loc la finalul campionatului.
”Jucătorii sunt conştienţi că trebuie să câştigăm fiecare meci, iar duminică ne aşteaptă un duel dificil, pe care îl abordăm doar la victorie.
La fel ca şi mine, toţi din cadrul echipei suntem mândri că reprezentăm localitatea Mihai Vodă şi culorile alb-albastre”, a spus directorul sportiv, Dănuț Badea (Bebe).
În prima etapă a returului ACS Mihai Vodă va juca pe teren propriu, cu Olimpia Mîrșa, duminică, 24 martie, de la ora 11:00.
Lotul echipei ACS Mihai Vodă în returul de campionat 2018-2019:
Antrenor: Gheorghe Paraschiv
Director sportiv: Dănuț Badea (Bebe )
Portari: Adrian Tănase, Marian Constantin, Mihai Feștilă
Fundaşi: Cătălin Ilie, Ionuț Stoica, Liviu Udrea, George Grigore, Daniel Oprea, Dan Ștefănescu, Laurențiu Dumitrache
Mijlocaşi: Valentin Poșircaru, Mihai Toader, Costin Nicolae, Alexandru Dumitrache, Jan Dumitru, Cristi Badea, George Erghelie, Marius Feraru
Atacanţi: Cristian Grigore, Ionuț Bancu, Constantin Ioniță, Sergiu Grigoroscuță

Programul etapei a XII-a-Seria Nord
AS VOINTA TOPORU – CS ZMEII OGREZENI II
AS REAL DRAGANEASCA – AS GLORIA SCHITU
AS TINERETUL VADU LAT – CS UNIREA VINATORII MICI
FC NAIPU – AS STEJARUL BULBUCATA
CS PROGRESUL PALANCA – AS SPORTUL PADURENI
ACS MIHAI VODA – AS OLIMPIA MIRSA

Clasament, seria Nord
1 ACS MIHAI VODA 27p
2 AS STEJARUL BULBUCATA 23p
3 AS REAL DRAGANEASCA 23p
4 CS UNIREA VINATORII MICI 21p
5 AS VOINTA TOPORU 18p
6 CS PROGRESUL PALANCA 17p
7 AS OLIMPIA MIRSA 13p
8 AS SPORTUL PADURENI 13p
9 CS ZMEII OGREZENI II 12p
10 AS TINERETUL VADU LAT 11p
11 FC NAIPU 6p
12 AS GLORIA SCHITU 3p