Debut cu dreptul pentru Astra Giurgiu în amicalele din Cipru!

ASTRA CIPRUMarți, în primul meci amical susținut în stagiul de pregătire din Cipru, echipa de fotbal Astra Giurgiu a învins formația locala de liga secundă, Karmiotissa Pano Polemidia cu scorul de 2-0.
Noul venit, Florentin Matei a debutat cu gol, după care tabela a fost “închisă” de internaţionalul de juniori Radu Chiriac, jucătorul născut în anul 2000 reuşind să marcheze pe final de meci.
Astra a început în următoarea formulă: Iliev – Belu, Erico, Dandea, Radunovici – Biceanu, Mrzljak – Balaure, Vâlceanu, Culda – Bărbulescu, pe parcurs intrând şi Lazar – Bejan, Seto, Matei, V. Gheorghe, Butean, S. Buş, Polczak, Stan, Chipirliu, Chiriac şi Moise.
Formaţia din Giurgiu se află, după 22 de etape, pe locul 4 în Liga I cu 37 de puncte, cu trei mai multe decât Viitorul Constanţa, formaţie aflată pe locul 6, ultimul care asigură prezenţa în play-off-ul Ligii I.
La reluarea campionatului, giurgiuveni vor juca la Ovidiu cu campioana en-titre, Viitorul Constanța, după care vor primi pe teren propriu vizita celor de la Gaz Metan Mediaș. În penultima etapă a sezonului echipa Astra va juca la Cluj şi în ultima rundă a sezonului regulat pe„ Marin Anastsovici” cu Dinamo.
Formaţia lui Edi Iordănescu este calificată si în sferturile de finală ale Cupei României, fază în care va întâlni Gaz Metan Mediaș în deplasare.