Derby-ul seriei NORD se joaca la Bolintin Vale

fcsingureniLa sfarsitul acestei saptamani se va derula o noua etapa din cadrul Ligii a 4-a cu derby-ul seriei Nord, dintre ocupanta locului secund FC Bolintin Malu Spart si liderul clasamentului AS Singureni (foto 1) pe post de cap de afis si multe priviri ațintite asupra meciurilor de la Mihăilești-Ogrezeni și Iepurești-Vănători. Contactat telephonic, primarul din Singureni, Marian Pătuleanu ne-a declarat:
„Un meci dificil in compania unui adversar cu mulți jucatori buni in lot. O echipă cu ștate vechi in Liga a 4-a, care va căuta sa castige toate punctele puse la bătaie. In ceea ce ne privește, ne bazăm pe fotbaliști cu potential, dornici de promovare. Sper să facem o partidă foarte bună, ne gândim și ne pregătim de o săptămână pentru ea. Joacă echipele de pe locurile 1 și 2, așa că eu cred că va fi o partidă bună. Ținând cont că băieții vin după nouă etape în care au obținut un egal și opt victorii mergem să luăm cele trei puncte. Antrenorul nostru, fostul internațional dinamovist Dănuț Lupu (foto 2) are la dispoziție întreg lotul. Fie ca echipa cea mai bună să cîștige.”Danut Lupu(1)De partea cealaltă, fotbaliștii din Bolintin Malu Spart au avut un parcurs foarte bun în această ediție de campionat, aceştia înregistrând opt victorii, un egal și o înfrangere.
“Un meci pe care l-am așteptat și pregătit pe o perioadă mai lungă, doar prin faptul că întînlim un adversar care și-a anunțat participarea la play-off-ul și la barajul pentru promovare în Liga III. Pregătim meciul astfel încat să obținem victoria”, ne-a declarat Alexandru Pricopie, director sportiv FC Bolintin.
Programul etapei a XI-a, seria SUD:
OINACU – MIHAI BRAVU
CĂLUGĂRENI – COLIBAȘI
IZVORU – VEDEA
FRĂTEȘTI – REMUȘ
A. COPĂCENI – VĂREȘTI
SLOBOZIA – PRO GIURGIU
Dunarea si Izvoarele nu joaca.
Programul etapei a XII-a, seria NORD
MALU SPART – SINGURENI
ROATA – ZORILE
COSOBA – JOIȚA
B. DEAL – TÎNTAVA
IEPUREȘTI – VÎNĂTORI
MIHAILEȘTI – OGREZENI
Trestieni si Floresti nu joaca in aceasta etapa.