Dinamo a luat Supercupa!

Dinamo a luat Supercupa!
Dinamo a luat Supercupa!

Dinamovistii au cucerit Supercupa, iar campioana CFR Cluj a inregistrat primul esec intr-un duel cu trofeul pe masa: 1-1 in timpul regulamentar, 2-2 dupa prelungiri, 4-2 la penaltyuri. Campioana a marcat prima, la intaiul sut pe poarta. Cu putin inaintea golului, Dinamo trebuia sa primeasca un penalty. Alexe a centrat de pe dreapta, iar Ivo Pinto a respins din careu cu mina fara ca arbitrii sa arate punctul cu var.

La un moment dat Luchin era sa rupa ”transversala” din 6 metri (54), iar Tucudean avea sa egaleze: preluare pe piept (si cu ajutorul miinii) si sut pe coltul scurt din 14 metri lateral dreapta (62).

Imediat, alt episod important. Alexe a patruns pe dreapta si a cazut intr-un duel cu Cadu. Portughezul a protestat violent. Cun nu se potolea, Hategan l-a avertizat si, cum mai avea un ”galben”, l-a expediat la vestiare.

Cu om in plus, Dinamo a presat. A avut citeva situatii favorabile, dar i-a lipsit sansa. In acest timp, CFR nu s-a descurajat si a atacat de cite ori a putut. Nimic important nu s-a intimplat insa. Si s-a ajuns la prelungiri.

Acolo, tot Tucudean s-a remarcat. Servit vertical de Curtean, atacantul ros-alb a scapat de la limita ofsaidului si l-a executat scurt pe Stancioiu (101). Bucurie Dinamo, dar foarte scurta: dupa un minut, Sougou a centrat de pe stinga, Kapetanos neiertind cu capul din 6 metri, de linga Dragos Grigore.

Asa s-a ajuns la penaltyuri. Unde Dinamo a fost mai norocoasa.

Lovituri de departajare
CFR CLUJ: Au transformat Kapetanos si Muresan, ratind Sougou si Hora.
DINAMO: Au transformat Alexe, Matei, C. Munteanu, Grigore, ratind Tucudean.