Dunărea Giurgiu– campioana de toamnă a Seriei Sud

Dunarea Gr copyGiurgiuvenii au terminat turul de campionat al Ligii a 4-a, Seria Sud pe primul loc după ce au învins acasă echipa din Colibași scor 7-1. Campioană în sezonul trecut al campionatului județean de fotbal, Dunărea Giurgiu are un parcurs fără cusur în acest sezon competițional, doar un singur egal stabilit pe teren propiu în etapa a 13 a, un egal care a costat totuși echipa din sudul județului prin apropierea periculoasă a celor lante rivale în clasament. Final de an excelent pentru Dunărea chiar dacă au ratat barajul de promovare în Liga a 3 a.
Dunărea Giurgiu ,rămâne echipa alături de AS Singureni, neînvinsă în această ediție de campionat, cu cea mai bună apărare 14 goluri primite și cel mai bun atac 78 de reușite, având cu un punct mai mult decât echipa de pe locul doi Energia Remuș, fiind astfel campioana de toamnă din prima ligă județeană, Seria Sud . Giurgiuvenii au avut un parcurs excelent cu profesorul Dorian Gîrlea pe bancă. Multe goluri, o echipă ce joacă doar pe atac și care marchează mereu pe teren propriu și în deplasare.
Se vede mîna profesorului în jocul giurgivenilor. . Dunărea e echipa care are și rezultate,dar și un joc plăcut cu pase,un joc în viteză, un joc vertical pe poartă, spectaculos.
Dunărea este o surpriză plăcută a turulu ,unde se găsesc oameni de un anumit nivel, de calitate, atât din punct de vedere profesional, cât şi din punct de vedere uman.Președintele clubului prof Adonis Puiu ne spus că este mulțumit de parcursul echipei „Ca și concluzie, nu pot să fiu decât mulțumit după un tur pe care l-am terminat pe primul loc ”
.Cu o echipă muncitoare, cu un antrenor experimentat , cu o conducere profesionostă, Dunăre pare capabilă să fie surpriza acestui campionat, iar când linia se va trage la finalul lui, giurgiuvenii să fie pe primul loc
Componența echipei:Denis Debrețin, Gabriel Furnigă,Adelin Chirian,George Boteanu,Iulian Chiripuci,Andrei Stan,Valentin Pîrvu Adrian Cristea,Robert Toader,Marinel Blaga,Ginel Asan,Alexandru Jelescu,Laurențu Dima,Alin Ciocîrlan,Stelian Vîrban,Bogdan Ene,Gabriel Căldăraru,Cosmin Dapcea, Andrei Zlate, Antonio Matache.Marcel Clinchevici.
Președinte-prof Adonis Puiu,Vicepreședinte- Daniel Ignat.antrenor-prof Dorian Gîrlea ,asistent medical-Lucian Gheorghe, organizator competiți-Marius Marinescu,antrenor juniori-prof Alberto Cătălin Sandu
Rezultatele turului: Frătești – Dunărea 0-1,Dunărea – Vedea 16-1 ,Izvoarele -Dunărea 2-4,Dunărea- a stat,Izvoru -Dunărea 0-6,Dunărea – Remuș 5-1, Călugăreni – Dunărea 0-5,Dunărea – Vărești 3-0,Dunărea – Oincu 10-1,PRO Giurgiu – Dunărea 0-1,Dunărea – a stat,Slobozia – Dunărea 3-6, Dunărea -Mihai Bravu 3-3.Adunații Copăceni -Dunărea 1-3 , Dunărea – Colibași 7-1
Clasament final tur
1 Dunărea Giurgiu – 37 puncte
2 Energia Remuș – 36 puncte
3 AFC AD. Copăceni – 28 puncte
4 AS Mihai Bravu – 23 puncte
5 Giganții Vărești – 22 puncte
6 ACS PRO Giurgiu – 20 puncte
7 Unirea Izvoarele – 19 puncte
8 Real Colibași – 17 puncte
9 Spicul Izvoru – 14 puncte
10 Dunărea Oinacu – 13 puncte
11 Voința Slobozia – 13 puncte
12 Viitorul Vedea – 9 puncte
13 Unirea Frătești – 7 puncte
14 MV Călugăreni – 4 puncte
Observatii: Echipa AS PRUNDU conform cererii 221/14.09.2017, s-a retras din campionat.
Echipa AS PROGRESUL VL. DRAGULUI s-a retras din campionat 12.10.2017.
Echipa AS M.V. CĂLUGĂRENI a fost penalizată cu 3 puncte pentru refuzul de a relua jocul 07.11.2017