Dunărea Giurgiu, campioană județeană la juniori U19

Play-off-ul organizat în fiecare an de Asociatia Judeteana de Fotbal (AJF) Giurgiu pentru desemnarea campioanei județene la nivelul juniorilor U19, s-a încheiat sâmbătă, si a fost câștigat de Dunărea Giurgiu.
În finala play-off-ului de desemnare a campioanei județene U19 s-au întalnit Dunărea Giurgiu și Luceafărul Trestieni, pe stadionul comunal din Adunații Copăceni.
Coordonați de pe margine de Gigi Țațără, tinerii fotbaliști giurgiuveni au învins la șapte goluri diferență, scor 7-0, pe Luceafărul Trestieni, prin golurile marcate de Zlate 3, Badea, Bălțat, Florescu și Niculae
Dunărea a încheiat sezonul regulat pe prima treaptă a podiumului seriei SUD, după ce a bifat 22 de victorii, trei egaluri și o înfrîngere. Acumulând 69 de puncte, trupa lui Țațără a depășit formații precum Energia Remuș (66 p), Real Colibași (66 p) sau AS Mihai Bravu (53 p). Mai mult de atât, tineri fotbaliști de la Dunărea au avut parte de un golaveraj de invidiat: 121 de goluri marcate și 29 primite, la capătul a 26 meciuri disputate!La faza zonala, Dunărea Giurgiu va întalni campioana judeţului Prahova, AFC Băneşti-Urleta. Partida se va desfăşura tur și retur.
Organizatorii le-au oferit participanților cupe, medalii, echipament sportiv și mingi de fotbal.
Lotul echipei Dunărea Giurgiu: Debrețin, Bălțat, Dapcea, Petcu, Epure, Niculae, Negoiță, Clinchevici, Florescu, Zlate, Pîrlogea
Au mai jucat: Constantin, Briceag, Badea, Stan, Mihalache
Din lot au mai făcut parte Cojocaru și Pencu.